Zakaj kanarček poje ponoči?
3 posters
Stran 1 od 1
Zakaj kanarček poje ponoči?
ZANIMA ME ČE MI KDO ZNA POJASNITI ZAKAJ KANARČEK POJE PA ČEPRAV JE POKRIT IZ TANKIM BLAGOM?.
MIKLAVZ15
MIKLAVZ15
Gost- Gost
Re: Zakaj kanarček poje ponoči?
Zakaj pa ga sploh pokrivaš?Če vas moti,zakaj ga sploh potem imate?
Lp
Boris
Lp
Boris
boris- Član
- Število prispevkov : 21
Datum registracije : 07/05/2009
miklavz15 je napisal/a:ZANIMA ME ČE MI KDO ZNA POJASNITI ZAKAJ KANARČEK POJE PA ČEPRAV JE POKRIT IZ TANKIM BLAGOM?.
MIKLAVZ15
Poje zato, ker ne ve govorit...
ikos12- Član
Datum registracije : 03/05/2009
No, no... nikar tako nesramno. Miklavz15, povej kaj te dejansko moti - a kanarčka pokriješ zvečer in ga zjutraj odkriješ, da ne bi prezgodaj začel peti ali kako? Sama sem sicer proti pokrivanju kletk, ker ni ravno dobro za kanarčke (ni dovolj svežega zraka), pa tudi všeč jim ni, zato ti to resno odsvetujem. Drugače pa, če je blago svetle barve (npr. bele) in je dovolj tanko, potem pride svetloba skozi in kanarček vidi, ter logično zapoje. Naši kanarčki včasih celo v čisti temi kaj na hitro zapojejo, zato to ni nič čudnega...
Lp,
Lp,
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
KANARČKI
No veš Boris jaz imam že od 3 razreda O.Š. kanarčke in v kolikor ga pokrivam se mi zdi da imam neki razlog no morda ti povem da sem v domu za ostarele in da mora biti popolna tišina ob 21h že mislim da je to zadosti važno da ga pokrivam upam da si razumel Boris in tisto kar si dal meni v odgovor je pa popolno ne umestno.
miklavz15
miklavz15
Gost- Gost
No potem pa oprosti saj nisi napisal da si v domu za ostarele in
nisem vedel zakaj ga pokrivaš.To je potem dosti velik razlog.
Še enkrat oprosti in brez zamere
Lp Boris
nisem vedel zakaj ga pokrivaš.To je potem dosti velik razlog.
Še enkrat oprosti in brez zamere
Lp Boris
boris- Član
Tudi jaz sem dolžan opravičilo za "pameten" komentar...
oprosti...
oprosti...
ikos12- Član
Datum registracije : 03/05/2009
No, miklavz15, upam da ni kakšne zamere... Pa si si prebral kaj sem ti odgovorila na tvoje vprašanje? Prosim odgovori, ker ne vem ničesar o tvojem kanarčku - ne kakšno kletko ima, ne s čim ga pokriješ... Malo več povej o vsem tem.miklavz15 je napisal/a:No veš Boris jaz imam že od 3 razreda O.Š. kanarčke in v kolikor ga pokrivam se mi zdi da imam neki razlog no morda ti povem da sem v domu za ostarele in da mora biti popolna tišina ob 21h že mislim da je to zadosti važno da ga pokrivam upam da si razumel Boris in tisto kar si dal meni v odgovor je pa popolno ne umestno.
miklavz15
Lp,
Maja- Admin
kanarčki
Imam navadno kletko zaradi tega ker sem v domu za ostarele.Zato sem ga tudi pokrival iz tankim bobažnim blagom.Čeprav jaz kod otrok ga nisem pokrival seveda ker je bil pri moji mami doma.Sedaj pa sva iz ženo v domu Ilirska Bistrica tu imajo zelo strogi hišni red zato ga pokrivam ,da ni problemov.
miklavz15
miklavz15
Gost- Gost
Aha... in vas sedaj moti, ker kanarček zapoje tudi če je pokrit z blagom. Pa se to dogaja zjutraj ali zvečer? Pri temu vam pomaga samo to, da je v prostoru tema in mir, pa bo kanarček spal oz. bo bil miren. Se ga pa žal ne da kar tako utišat... Pa kanarček dejansko tako moti ostale stanovalce v domu?
Lp,
Lp,
Maja- Admin
KANARČKI
Stene so bol take zato se vse sliši sicer pa ni tako pogost problem kanarček samo zelo redko kdaj.
miklavz15
miklavz15
Gost- Gost
No, upam, da ne boste imeli preveč težav, ker sklepam, da je vam kanarčkovo petje všeč. Kaj pa žena, je tudi tako navdušena ali ne?
Drugače vam pa kot rešitev za ta problem predlagam, da pač ko želite, da je kanarček tiho, poskrbite da je v sobi oz. prostoru temno in mirno, pa se bo tudi on umiril. Ni pa to nikoli sigurno seveda...
Lp,
Drugače vam pa kot rešitev za ta problem predlagam, da pač ko želite, da je kanarček tiho, poskrbite da je v sobi oz. prostoru temno in mirno, pa se bo tudi on umiril. Ni pa to nikoli sigurno seveda...
Lp,
Maja- Admin
KANARČKI
No seveda tudi žena ima rada kanarčke no jaz sem zelo velik ljubitel kanarčkov.No kar se pa tiče moje žene ti pa morem povedati da ga včasih ona menja vodo. in mu da vse potrebno.
miklavz15
miklavz15
Gost- Gost
No, to je pa lepo slišat... da imata oba rada kanarčke. Pa imate samo enega kanarčka ali več?
P.S. Samo nekaj bi te opozorila miklavz15 - ko želiš odgovorit na neko sporočilo, klikni na gumb "postreply" in ne na "newtopic", saj s tem odpiraš nove teme.
Lp,
P.S. Samo nekaj bi te opozorila miklavz15 - ko želiš odgovorit na neko sporočilo, klikni na gumb "postreply" in ne na "newtopic", saj s tem odpiraš nove teme.
Lp,
Maja- Admin
To te nisem ravno razumela - imaš enega in enega še kupuješ ali si samo hotel povedat, da vedno kupiš in imaš samo enega kanarčka?
* ponovno bi te rada opozorila, ker ne uporabljaš pravega gumba za pisanja sporočil in tako odpiraš vedno nove teme, namesto da bi v isti odgovarjal *
* ponovno bi te rada opozorila, ker ne uporabljaš pravega gumba za pisanja sporočil in tako odpiraš vedno nove teme, namesto da bi v isti odgovarjal *
Maja- Admin
Kako to misliš,da kopuješ enega po enega.
Kaj to misliš vsake dva ali tri mesece,ali jih
imaš po par let?Če jih menjaš pogosto potem
nekaj ni v redu.
Lp Boris
Kaj to misliš vsake dva ali tri mesece,ali jih
imaš po par let?Če jih menjaš pogosto potem
nekaj ni v redu.
Lp Boris
boris- Član
No, saj... to najbrž pomeni, da imaš enega po več let a ne?
Maja- Admin
Similar topics
» Kanarček ki ne poje
» Kanarček se non stop gleda v odsevu in ne poje več
» ponoči hrana izgine
» Miš, ki poje kot ptič
» preveč peska poje!
» Kanarček se non stop gleda v odsevu in ne poje več
» ponoči hrana izgine