PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kam odhaja slovenska ptičjereja?

+4
prlekj
Davidana
rado7rado
Alojzij
8 posters

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Go down

Kam odhaja slovenska ptičjereja? - Page 2 Empty Re: Kam odhaja slovenska ptičjereja?

Objavlja  Alojzij Pon 07 Maj 2012, 06:50

Nobene bojazni ni, da 19. maja letos ne bi dobili novo ptičarsko vodstvo. Na ta dan bomo izvolili novega predsednika in predsedstvo. Upam si trditi, da bomo izbrali najbolše, ki jih trenutno imamo na izbiro.
Letošnje državno tekmovanje ptic (napačno rečemo državna razstava), bo nekje decembra v Novi Gorici, kjer so tradicionalno dobri organizatorji. Letos bodo imeli še posebno motivacijo za izvedbo tega prvenstva, saj bodo morali dokazati, da se slovenski ptičarji na volitvah nismo zmotili pri izvolitvi ene od najpomembnejših funkcij zveze. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Kam odhaja slovenska ptičjereja? - Page 2 Empty Re: Kam odhaja slovenska ptičjereja?

Objavlja  Alojzij Pon 14 Maj 2012, 04:35

Na povezavi Zveze gojiteljev ptic Slovenije si oglejte kandidatsko listo za predsedstvo in predsednika slovenske zveze. Ogledate si lahko tudi letošnje dobitnike priznanj. Srebrnega ter zlatega znaka in plakete zveze. nasmeh nasmeh nasmeh

http://slavcek-beltinci.si/images/stories/dokumenti/zveza/sekretar/2012/skupscina-vabilo_in_material.pdf
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Kam odhaja slovenska ptičjereja? - Page 2 Empty Kam odhaja slovenska ptičjereja

Objavlja  Joško Pon 14 Maj 2012, 05:09

Ko sem prebral imena kandidatov za predsednika Zveze..., sem nehote dobil asociacijo na predsedniško nasledstvo v Severni Koreji... Da me ne bi kdo napačno razumel, oba kandidata sta po mojem mnenju tako po strokovni kot tudi človeški plati primerna kandidata, vendar je že skrajni čas, da se dinastija Cilenškov začasno umakne s ptičarskega trona. Vem, da bom s to svojo izjavo sprožil burno reakcijo nasprotno mislečega pola, vendar je to za notranje očiščenje osebnosti (pre)potrebna reakcija...
Joško
Joško
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Davidana Pon 14 Maj 2012, 08:02

Jaz sem mislil, da bo prišlo do kakšnih sprememb. Še vedno ista imena....
Davidana
Davidana
Član
Član

Število prispevkov : 28
Datum registracije : 04/12/2011
Starost : 61

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  prlekj Pon 14 Maj 2012, 08:42

Se pridružujem Joško-tovemu mnenju. Do predčasnih predsedniških volitev je prišlo predvsem zaradi nečednih poslov in ne zaradi ne-dela. Moje mnenje je, da če bi imel obraz nebi kandidiral. Vendar kaj bi govoril, politiki so isti. Upam da se tega zavedajo vsaj predstavniki društev, ki bodo glasovali v imenu nas članov.
Nekih novih imen pa ne more biti, najbolj aktivni člani so pa že prej bili nekje v odborih. Pogrešam le dve imeni, ki bi bili dobrodošli v predsedstvu. zelo vesel
prlekj
prlekj
Član
Član

Število prispevkov : 99
Datum registracije : 21/03/2011
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Nazaj na vrh

- Similar topics