PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli?

3 posters

Go down

Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli? Empty Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli?

Objavlja  CocoLeli Čet 09 Maj 2013, 07:03

Pozdravljeni,

zanima me kako prepoznamo kdaj ptici perje odpada naravno oz. se menjava in kdaj si ga puli? Ali obstajajo kakšni simptomi ali kaj podobnega? Kakšni so ukrepi pri enem in drugem, koliko časa traja da zraste novo perje?

Pa najlepša hvala zelo vesel

CocoLeli
CocoLeli
Član
Član

Število prispevkov : 12
Datum registracije : 17/11/2012
Starost : 37

Nazaj na vrh Go down

Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli? Empty Re: Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli?

Objavlja  lekovec Čet 09 Maj 2013, 07:25

Hm,dobro vprašanje!Tudi mene to zanima,ker sem pri svoji nimfi opazil da je pri zadnjih dveh menjavah letalnih peres krvavela?
lekovec
lekovec
Član
Član

Število prispevkov : 162
Datum registracije : 09/08/2011
Starost : 50

Nazaj na vrh Go down

Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli? Empty Re: Kako prepoznam če ptici perje odpada naravno ali si ga puli?

Objavlja  CocoLeli Sob 22 Jun 2013, 03:16

Kdorkoli prosim?
CocoLeli
CocoLeli
Član
Član

Število prispevkov : 12
Datum registracije : 17/11/2012
Starost : 37

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Blaž Novak Sob 22 Jun 2013, 05:04

lekovec je napisal/a:Hm,dobro vprašanje!Tudi mene to zanima,ker sem pri svoji nimfi opazil da je pri zadnjih dveh menjavah letalnih peres krvavela?

Jaz sem pri mojemu samcu odpulil krvavo perje pri letalnih peresih. Razlog je to da so bile cevke ki zraste iz njih perje krvave. Zdaj čakam da mu bodo zrasle nove cevke. To je bilo čisto na robu krila in mislim da se je moj samec kam zadel s krilom.
Blaž Novak
Blaž Novak
Član
Član

Število prispevkov : 65
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 27

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics