PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Družba za dva samčka

3 posters

Go down

Družba za dva samčka Empty Družba za dva samčka

Objavlja  kikii21 Sob 18 Maj 2013, 19:45

Najprej lep pozdrav vsem skupaj! Sem nova na forumu tako da se še ne znajdem najbolje. Upam da podobna tema že ne obstaja, drugače me pa prosim preusmerite nerodno

Doma imam dve skobčevki, oba sta samčka. Vendar pa razmišljam še o dveh. Sedaj pa me zanima, ali bi se moja dva samčka bolje ujela s še dvema samčkoma ali naj jima raje priskrbim dve samički? Bi bilo mogoče da bi imela skupaj tri samčke in eno samičko, in ali lahko naprej prinesem domov enega ptička, malo kasneje pa še enega, ali naj ju raje prinesem istočasno?

Za odgovore že vnaprej hvala!
kikii21
kikii21
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 18/05/2013
Starost : 32

Nazaj na vrh Go down

Družba za dva samčka Empty Re: Družba za dva samčka

Objavlja  _Tamara_ Pet 24 Maj 2013, 04:02

Pozdravljena!

Tudi sama imam 2 samčka, žal pa nimam izkušenj, kakšna kombinacija skobčevk bi bila najboljša.
Svetujem ti, da se obrneš še na skupino Pernati prijatelji na Facebooku, tam se bo gotovo nekdo našel, ki bo znal svetovati.

Lp, Tamara
_Tamara_
_Tamara_
Član
Član

Število prispevkov : 104
Datum registracije : 23/12/2011
Starost : 37

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Mikica Sob 25 Maj 2013, 09:22

Jaz bi jima dala dve samički, ki sta navajeni drug druge ali pa sta skupaj odraščali. Da se nebi prepirali.
Pred kratkim sem dobila samčka za svojo starejšo samičko. Ker je bila že nekaj časa sama sta se najprej malo kregala. Zdaj sta pa nerazdružljiva in se ljubko kljunčkata zelo vesel
Mikica
Mikica
Član
Član

Število prispevkov : 38
Datum registracije : 19/04/2012
Starost : 35

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  kikii21 Sob 01 Jun 2013, 23:45

Najlepša hvala za odgovore! zelo vesel
Moram pa povedati, da so se naši plani čisto spremenili, in namesto dveh skobčevk smo dobili 2 nimfi, parček. Sedaj pa imamo premalo prostora za nakup še dveh skobčevk, oz. za kletko za vse štiri, ker sta v taveliki kletki sedaj nimfi, v kletko 60x35x60 pa ne mislim tlačit 4 skobčevke, čeprav sta večino dneva itak zunaj kletke nasmeh
Se mi pa zdi, da se je moja samička nimfe bolje ujela s skobčevcema kot pa s samčkom svoje vrste smejanje
kikii21
kikii21
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 18/05/2013
Starost : 32

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Mikica Ned 02 Jun 2013, 12:06

Aha, no tako je tudi fajn nasmeh
Zdi se mi le pomembno, da sta vsej dva svoje vrste Skobčevka Skobčevka 3