Kanarčica in kanarček ne marata obloženega gnezdeca
2 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Razmnoževanje kanarčkov in vrste kanarčkov
Stran 1 od 1
Kanarčica in kanarček ne marata obloženega gnezdeca
Pozdravljeni ljubitelji ptic! Nekaj mesecev imam dva para kanarčkov. En par ima že tri lepe puhaste mladičke. Ker jih imam na sicer odprtem balkonu, se bojim ,da jih ne zebe in jih zvečer pokrijem , ker noči niso nič kaj tople. Drugi par pa imam zaradi lepega petja v dnevni sobi, a za njega "en kup" vprašanj. Res je, da je samička mlada, a ne ona in ne on, ne marata obloženega gnezdeca. S kljunčkom povlečeta vso prejo iz gnezda. Samička je sedela na treh jajčkih in včeraj se je izvalil mladič,za katerega ne vem, če bo preživel, saj ga je kanarčica kar zapustila in sem ga dala "nadomestni mami kanarčici". Ali sem napravila napako? Vsak nasvet in vsako dobro misel bom sprejela z veseljem! Hvala in lp Metka O.Mejavascript:emoticonp('')tka O.javascript:emoticonp('')
metkaos- Član
- Število prispevkov : 19
Datum registracije : 02/01/2013
Starost : 75
Re: Kanarčica in kanarček ne marata obloženega gnezdeca
Da si dala mladička nadomestni mami, je v redu. Zakaj pa ne marata gnezda, ne vem. Za moje dva je bilo gnezdo dooolgo samo za okras, zdaj pa ga uporabljata.
LIŠČEK01- Član
- Število prispevkov : 71
Datum registracije : 12/09/2012
Starost : 27
Re: Kanarčica in kanarček ne marata obloženega gnezdeca
Prav lepa hvala ! LP MetkaLIŠČEK01 je napisal/a:Da si dala mladička nadomestni mami, je v redu. Zakaj pa ne marata gnezda, ne vem. Za moje dva je bilo gnezdo dooolgo samo za okras, zdaj pa ga uporabljata.
metkaos- Član
- Število prispevkov : 19
Datum registracije : 02/01/2013
Starost : 75
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Razmnoževanje kanarčkov in vrste kanarčkov
Stran 1 od 1