PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali aleksander

Go down

Mali aleksander Empty Mali aleksander

Objavlja  neilpryde Pon 24 Feb 2014, 02:18

Tako, ker sem začuda zelo dosti doma (delam od doma) sem se odločil za družbo - malega aleksandra.

Imel sem pred leti standarda, ki je govoril in bil cartljiv in se zavedam, da bo s tem še več dela - pa tudi več "uspeha" mižikanje

imam samo eno vprašanje glede navezanosti malih aleksandrov in njihove ljubosumnosti.
Glede na njihovo življenjsko dobo predvidevam, da bo k naši hiši v tem času prišel tudi otrok.

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z malimi aleksandri in novorojenci?
Seveda ne bo on takrat zanemarjen, samo pač vem kako so živali in njihovo ljubosumje, zato se raje pred nakupom posvetujem.

Če pa kdo ve za koga, ki ga prodaja pa se priporočam za info, imel bi pa ročno hranjenega, čim mlajšega, po možnosti v zeleni barvi

LpN
neilpryde
neilpryde
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 24/02/2014
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics