senegalska papiga
3 posters
Stran 1 od 1
senegalska papiga
Pozdravljeni,
zanima me kako papigi dopovedati da nekaj ne sme? Kakšna je "kazen"? zaenkrat delam tako da rečem NE in dvignem prst. Moti me, ko senegalček napada skobčevko...pa še eno vprašanje..nikjer ne najdem oprsnice za papigo! Mogoče kdo ve, kje se jo da kupiti?
lp
petra
zanima me kako papigi dopovedati da nekaj ne sme? Kakšna je "kazen"? zaenkrat delam tako da rečem NE in dvignem prst. Moti me, ko senegalček napada skobčevko...pa še eno vprašanje..nikjer ne najdem oprsnice za papigo! Mogoče kdo ve, kje se jo da kupiti?
lp
petra
petra.pp- Član
- Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47
Re: senegalska papiga
https://theparrotuniversity.com/content/aviator-bird-harness
Tule sem naročil svojo. Na carini niso koplicirali ter sem jo dobil brez dodatnih stroškov. Poštnina pa je brezplačna.
Tule sem naročil svojo. Na carini niso koplicirali ter sem jo dobil brez dodatnih stroškov. Poštnina pa je brezplačna.
pajdo- Novi član
- Število prispevkov : 5
Datum registracije : 06/09/2011
Starost : 51
Re: senegalska papiga
hvala...
petra.pp- Član
- Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47
Senegalska papiga
Iz izkušenj lahko povem, da gre za zelo krotke papige, posebej, če so roćno vzgojene. Kljub temu pa ne pojdite z njo izven zaprtega prostora, saj bo takoj izbrala prvo streho hiše v bližini in nato poletela dalje v svobodo... Na enak način (sploh nisem vedel, da mi sedi na ramenih) sem izgubil dve papigi. Porekli boste, da sem štor, vendar gre resnično za krotke in mirne papige (moje izkušnje v zaprtem prostoru).
In še nekaj vtisov iz tujine. V Rimu je mlajša ženska prodajala skobčevke, ki jih je imela prosto v rokah. Ponujala jih je mimoidočim in se ob tem celo poigravala tako, da jih je slab meter metala v zrak, proti nam. Skobčevke so se v loku obrnile in zletele nazaj na njene roke. To je znova in znova ponavljala. Takrat sem šele spoznal, kaj pomeni krotkost...
In še nekaj vtisov iz tujine. V Rimu je mlajša ženska prodajala skobčevke, ki jih je imela prosto v rokah. Ponujala jih je mimoidočim in se ob tem celo poigravala tako, da jih je slab meter metala v zrak, proti nam. Skobčevke so se v loku obrnile in zletele nazaj na njene roke. To je znova in znova ponavljala. Takrat sem šele spoznal, kaj pomeni krotkost...
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Similar topics
» Senegalska papiga
» Senegalska papiga (kljuvanje)
» Senegalska papiga
» Senegalska papiga
» senegalska papiga ali waddelli oz. dusky heded conure
» Senegalska papiga (kljuvanje)
» Senegalska papiga