Senegalska papiga-"gobica" okoli očesa in kljunčka
2 posters
Stran 1 od 1
Senegalska papiga-"gobica" okoli očesa in kljunčka
Pozdravljeni,
našemu Maxu sta se naredili "gobici" ena okoli očesa, druga na nosu...pa me zanima, če je kdo to že kdaj videl in če je to nevarno? klicala sem na veterino, pa so mi predlagali dr.Goloba ali dr.Račnika iz Lj. Pa mi je Lj predaleč, sem iz okolice Slo.Bistrice. Zanimam me tudi, če sta samo ta dva veterinarja specializirana za papige? In ali je samo dr.Golob iz Maribora ali je kateri se ki se spozna na papige?
Lp
Petra
našemu Maxu sta se naredili "gobici" ena okoli očesa, druga na nosu...pa me zanima, če je kdo to že kdaj videl in če je to nevarno? klicala sem na veterino, pa so mi predlagali dr.Goloba ali dr.Račnika iz Lj. Pa mi je Lj predaleč, sem iz okolice Slo.Bistrice. Zanimam me tudi, če sta samo ta dva veterinarja specializirana za papige? In ali je samo dr.Golob iz Maribora ali je kateri se ki se spozna na papige?
Lp
Petra
petra.pp- Član
- Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47
Re: Senegalska papiga-"gobica" okoli očesa in kljunčka
Kakšna "gobica"?Se da videt kako sliko?Tako na pamet se težko kaj reče.Ena od možnosti so tudi garje,ampak kot pravim na slepo lahko samo nekaj na pamet govorimo.
rado7rado- Član
- Število prispevkov : 100
Datum registracije : 17/12/2009
Re: Senegalska papiga-"gobica" okoli očesa in kljunčka
Zdravo, na fb strani Pernatih Prijateljev sem objavila slikco, ker tukaj ne gre...smo rešili problem, Max ima verjetno vnetje sinusov, pa primanjkovanje vitaminov, ki se kažejo v barvi perja..smo bili pri veterinarki in sedaj dobiva antibiotik in nekaj proti bakterijam...dodati mu moramo briketirano hrano, zaradi barve...saj je zelenjavo in sadje vendar je bilo očitno to premalo...smo rešili...smo šli pa v MB v vet. center Pika v Mb...dr.Cvetka Marhold, prov fajn veterinarka, se res zavzame...
petra.pp- Član
- Število prispevkov : 23
Datum registracije : 25/05/2012
Starost : 47
Similar topics
» Senegalska papiga
» Senegalska papiga (kljuvanje)
» Senegalska papiga
» Senegalska papiga
» senegalska papiga
» Senegalska papiga (kljuvanje)
» Senegalska papiga