kje so "stari" člani foruma?
5 posters
Stran 1 od 1
kje so "stari" člani foruma?
Odkar je forum premaknjen na drug spletni naslov, opažam, da članov, ki so tvorci tega foruma ni več zraven. Brez njih pa forum ni več to, kar bi moral biti. Škoda je tega. Tisti, ki smo takorekoč začetniki bi potrebovali mentorje.
Tako pa pregledujemo stare objave (vsaj zase lahko povem), da si s tem pomagamo, ampak to ni to.
Kaj pa vi menite o tem?
Tako pa pregledujemo stare objave (vsaj zase lahko povem), da si s tem pomagamo, ampak to ni to.
Kaj pa vi menite o tem?
perla- Član
- Število prispevkov : 111
Datum registracije : 21/02/2013
Starost : 46
Kje so "stari" člani foruma?
Lepo, da si napisal(a) stari v narekovajih, pa čeprav imamo nekateri toliko let, da nas marsikdo naslavlja tako. Zase lahko rečem, da še nisem rekel zadnje besede, vendar pride obdobje, ko si moraš ob drugih izzivih vzeti nekaj premora. Sicer pa ta forum "spremljam z enim očesom" in bom še naprej sodeloval s prispevki, še posebej takrat, ko se bo vprašanje nanašalo na moje področje zanimanja oziroma poznavanja. Po drugi strani pa moram priznati, da sem velikokrat načel (po mojem mnenju) zanimivo novo temo, ker pa nanjo ni bilo odziva, sem dejansko "stopil korak nazaj"...
Poleg mene je od "starih" na forumu prisoten in aktualen še Alojzij, ki bo ob ustreznem izzivu povedal še marsikatero zanimivo. Mislim, da bo ta forum "živel" še naprej...
Poleg mene je od "starih" na forumu prisoten in aktualen še Alojzij, ki bo ob ustreznem izzivu povedal še marsikatero zanimivo. Mislim, da bo ta forum "živel" še naprej...
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Re: kje so "stari" člani foruma?
Joško je napisal/a:Poleg mene je od "starih" na forumu prisoten in aktualen še Alojzij, ki bo ob ustreznem izzivu povedal še marsikatero zanimivo. Mislim, da bo ta forum "živel" še naprej...
Forum te mora pritegniti z dnevnim dogajanjem. Zastonj se hvalimo z velikim številom članov, ki jih po registraciji nihče več ne obvešča in jim ne nudi željene vsebine. Tudi V bodeče sem pripravljen sogovorniku nuditi znanje in izkušnje v povezavi s pticami. Od uporabnikov pričakujem aktivno sodelovanje pri oblikovanju foruma. Vsak naj pogosteje odpre novo temo in se vključuje v debato obstoječih tem.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
[wow][/wow]saj smo samo v tišini
dominik- Član
- Število prispevkov : 297
Datum registracije : 17/09/2010
Starost : 48
Povpraševanje o željah ter potrebah pri ponovni oživitvi foruma?
Ljubitelji ptic želimo o pticah izvedeti čim več, zato je forum ravno pravšnji za izmenjavo izkušenj ter informacij. Prosim vas, uporabnike foruma, da napišete katere ptičje teme bi vas najbolj zanimale in ali naj bodo sestavni deli člankov tudi slike in video posnetki.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Jaz sam bi prosil za več informacij o vodni perutnini,ker mi je zelo zanimivega. Vleko vem že od prej, vendar bi rad vedel izkušnje,znanje tudi drugih.
LIŠČEK01- Član
- Število prispevkov : 71
Datum registracije : 12/09/2012
Starost : 27
Kje so "stari" člani foruma?
Na spodnji spletni povezavi boš izvedel nekaj o "vodni" perutnini.
http://www.drmžb.si/vodnaperutnina.html
Pod iskanim naslovom boš našel še več zanimivosti na to temo.
http://www.drmžb.si/vodnaperutnina.html
Pod iskanim naslovom boš našel še več zanimivosti na to temo.
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
LIŠČEK01- Član
- Število prispevkov : 71
Datum registracije : 12/09/2012
Starost : 27
Similar topics
» Promocija foruma
» Društva novi člani
» Funkcionarji našega foruma