PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glasna nimfa

3 posters

Go down

Glasna nimfa Empty Re: Glasna nimfa

Objavlja  usoda Sob 03 Apr 2010, 20:56

Doma imamo eno in pol leto starega samčka.Je zelo prijazen...gre na roko,se sprehaja po stanovanju,leta po stanovanju,ne kljuva...skratka je res naš ljubljenček.Problem nastane,ko zapustimo prostor...takrat se občasno začne oglašati.Sicer me to do zdaj ni motilo,pa imamo tudi dve leti staro punčko doma.....problem bo nastal,ker pričakujemo novega člana in sama otroka ne bi mogla pustiti v dnevni sobi,kjer je papagaj,ker bi budil otroka.Zato ga žal moramo oddati.Rada bi,da bi ga dobil nekdo,ki že ima nimfo in bi tako naš Bobi imel družbo.Ni mi vseeno kam bo šel...rada bi,da bo lepo poskrbljeno zanj.Zanima me,če kdo išče družbo svoji nimfi in da se tudi sam veliko ukvarja z papigo...skratka da lepo skrbi zanjo.Če kdo išče takega papagaja naj se mi javi.

Jaz sem tista,ki sem pisala tudi par postov nazaj.Takrat ste mi prijazno svetovali.Mi je kar malce hudo,ker ga moram oddati.Me pa vseeno zanima....se nimfe,ki so v parih še vedno toliko oglašajo?

Lep dan vsem
usoda
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 5
Datum registracije : 16/11/2009

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Barbi79 Ned 04 Apr 2010, 10:32

Jaz imam dve, pričakujem naraščaj v tem letu, pa me njuno petje oziroma dretje niti najmanj ne skrbi. Otrok se navadi zvokov, drugače se ga da spati vsaj v drugo sobo. Nimfe v parih imajo svoje trenutke dnevno, ko veselo pojejo in se derejo. Jaz niti pod razno ne dam svojih ptičev stran.

Če imate malo stanovanje pa je seveda zadeva malo bolj nerodna. Ampak moje stališče pri vseh živalih je tako, da vemo, da v našem življenju obstajajo pomembne prelomnice, ki pridejo enkrat, in na to je treba računati, ko kupimo žival. Zame je to sveto. Dam jih stran od sebe, le če sem na smrtni postelji. Pa brez zamere.
Barbi79
Barbi79
Član
Član

Število prispevkov : 31
Datum registracije : 03/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  ketty Pet 16 Jul 2010, 09:17

Barbi79 je napisal/a:Jaz imam dve, pričakujem naraščaj v tem letu, pa me njuno petje oziroma dretje niti najmanj ne skrbi. Otrok se navadi zvokov, drugače se ga da spati vsaj v drugo sobo. Nimfe v parih imajo svoje trenutke dnevno, ko veselo pojejo in se derejo. Jaz niti pod razno ne dam svojih ptičev stran.

Če imate malo stanovanje pa je seveda zadeva malo bolj nerodna. Ampak moje stališče pri vseh živalih je tako, da vemo, da v našem življenju obstajajo pomembne prelomnice, ki pridejo enkrat, in na to je treba računati, ko kupimo žival. Zame je to sveto. Dam jih stran od sebe, le če sem na smrtni postelji. Pa brez zamere.
zelo vesel
ketty
ketty
Član
Član

Število prispevkov : 11
Datum registracije : 01/05/2010
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content