Težave z ravnotežjem
2 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Zdravje, nega in prehrana
Stran 1 od 1
Težave z ravnotežjem
Na spodnji povezavi si oglejte dva video posnetka, ki prikazujeta hude težave z ravnotežjem. Na prvem videu je kanarček, ki ima težave z ravnotežjem, na drugem posnetku pa je gould amadina, ki ima resnejšo bolezen - pravijo ji "twirling" (vrtenje). Težave z ravotežjem so dostikrat posledica poškodbe možganov, zastrupitve ali strupenih hlapov.
http://www.canarysave.com/health/mysterious-balance-disease
http://www.canarysave.com/health/mysterious-balance-disease
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Re: Težave z ravnotežjem
Uboga! Tudi moja Silvika, ko smo se vrnili z morja, je bila zelo slaba. Verjetno jo je zdelal hud padec temperature. En dan pred smrtjo, pa revica sploh ni mogla skočiti na palčko, tako da se je zadrževala samo na tleh kletke, dokler ni umrla.
jupiter2- Član
- Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36
Re: Težave z ravnotežjem
Bogi ptiček meni se zelo smilijo ko gledam kako se matrajao.Jas imam tudi kanarčka pa ga je kar na desno stran metalo kot da bi ga zadela kap po eni strani.Pa sem kupila vitamine v zoju za živali.In sem mu devala v vodo en teden pa potem en teden nič in ga je zopet.No potem pa sem mu devala skor en mesec in se je popravu sam ni rat na palčki pa sam ne more pit kot da nebi najdu posode za vodo ga vzamem v roke in mu klunček namakam v vodo.Kot bi bil slep pa hrano sem mu dala v malo posodico kar natla tisto pa najde.Nevem kako dolgo še bo tako a bo poginu ali kaj.Je pravi cartek če bo poginu ga bom zelo pogrešala ker sem se zelo navezala na njega.Imam ga 6 mesecev.
Gost- Gost
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Zdravje, nega in prehrana
Stran 1 od 1