PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Težave z ravnotežjem

2 posters

Go down

Težave z ravnotežjem Empty Težave z ravnotežjem

Objavlja  Maja Sob 04 Sep 2010, 06:49

Na spodnji povezavi si oglejte dva video posnetka, ki prikazujeta hude težave z ravnotežjem. Na prvem videu je kanarček, ki ima težave z ravnotežjem, na drugem posnetku pa je gould amadina, ki ima resnejšo bolezen - pravijo ji "twirling" (vrtenje). Težave z ravotežjem so dostikrat posledica poškodbe možganov, zastrupitve ali strupenih hlapov.

http://www.canarysave.com/health/mysterious-balance-disease
Maja
Maja
Admin
Admin

Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34

Nazaj na vrh Go down

Težave z ravnotežjem Empty Re: Težave z ravnotežjem

Objavlja  jupiter2 Sob 04 Sep 2010, 06:55

Uboga! Tudi moja Silvika, ko smo se vrnili z morja, je bila zelo slaba. Verjetno jo je zdelal hud padec temperature. En dan pred smrtjo, pa revica sploh ni mogla skočiti na palčko, tako da se je zadrževala samo na tleh kletke, dokler ni umrla.
jupiter2
jupiter2
Član
Član

Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pon 06 Sep 2010, 08:12

Bogi ptiček meni se zelo smilijo ko gledam kako se matrajao.Jas imam tudi kanarčka pa ga je kar na desno stran metalo kot da bi ga zadela kap po eni strani.Pa sem kupila vitamine v zoju za živali.In sem mu devala v vodo en teden pa potem en teden nič in ga je zopet.No potem pa sem mu devala skor en mesec in se je popravu sam ni rat na palčki pa sam ne more pit kot da nebi najdu posode za vodo ga vzamem v roke in mu klunček namakam v vodo.Kot bi bil slep pa hrano sem mu dala v malo posodico kar natla tisto pa najde.Nevem kako dolgo še bo tako a bo poginu ali kaj.Je pravi cartek če bo poginu ga bom zelo pogrešala ker sem se zelo navezala na njega.Imam ga 6 mesecev.
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics