PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Veliki aleksander

2 posters

Go down

Veliki aleksander Empty Veliki aleksander

Objavlja  ketty Ned 26 Sep 2010, 09:48

Živjo, moja mami je dobila velikega aleksandra - samičko...fuul imamo veselje z njo zelo vesel Ima nimfo, kanarčka...z aleksandrom pa nimamo izkušenj, zato prosim, če kdo kaj več ve o teh pticah, da mi napiše nekaj več informcij..Rada je vzunaj, deli poljubčke, zna plesat, skače iz rame na ramo, se carta...problem je le, da če ne ugodiš vsem njenim željam se zelo glasno dere...kot bi nekaj škripalo pale drugač je pa prava carica...pa kopat se noče...je pa najraje sadje.Stara pa je dve leti. Hvala že vnaprej...Lp mižikanje
ketty
ketty
Član
Član

Število prispevkov : 11
Datum registracije : 01/05/2010
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Veliki aleksander Empty Re: Veliki aleksander

Objavlja  kokoš Tor 05 Okt 2010, 02:14

Tudi naš mali aleksander (najbrž kakšne občutne razlike ni) se občasno dere, tudi z zvokom škripanja ali nekaj podobnega. Samo ga takrat enostavno ignoriramo. To pa počne samo takrat, ko misli da je ostal sam v stanovanju. Mislim, da če boste skakali okoli nje, ko se najbolj dere, bo samo še slabše. Drugega ne vem, kaj še lahko storiš. Mi nimamo nobenih težav z njegovo glasnostjo. Večinoma samo čeblja in žvižga.
kokoš
kokoš
Član
Član

Število prispevkov : 47
Datum registracije : 29/03/2010

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics