Nova podoba foruma
4 posters
Stran 1 od 1
Kako se vam zdi novi izgled foruma?
Nova podoba foruma
Kot ste nekateri že najbrž opazili sem pred kratkim malo oblikovno spremenila nekatere značilnosti foruma. Izdelan je bil nov logotip foruma, zamenjane so bile ikone za forume in zamenjana sta bila gumba za "Odgovori" in "Nova tema". Prav tako so bile odstranjene skupine članov in sedaj vsi člani spadajo pod eno skupino, administratorji in moderatorji so pa drugi dve skupini. Nekako skušam forum tudi barvno uskladiti - da je vse v sivi, zeleni, rumeni in rdeči barvi. Upam, da vam to odgovarja. Drugače pa je v izdelavi nov logotip, ker z zdejšnjim nisem preveč zadovoljna, ampak se nisem še nič dokončno odločila.
No, vas bi pa lepo prosila, da mi malce pomagate in poveste svoje mnenje glede novega izgleda s tem, da rešite zgornjo anketo. Seveda pa lahko tudi spodaj napišete kakšen komentar, predlog - bom zelo vesela.
Najlepša vam hvala!
No, vas bi pa lepo prosila, da mi malce pomagate in poveste svoje mnenje glede novega izgleda s tem, da rešite zgornjo anketo. Seveda pa lahko tudi spodaj napišete kakšen komentar, predlog - bom zelo vesela.
Najlepša vam hvala!
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Re: Nova podoba foruma
namesto sive bio bila lahko kaka mal bolj nežne barva npr. svetlo modra, roza, bež.
Gost- Gost
Tud men bi bila všeč kakšna bolj topla barva ali pa vsaj kombinacija sive in še ene barve. Saj so nam tudi ptice všeč zaradi njihovih lepih barv kajne?
kokoš- Član
- Število prispevkov : 47
Datum registracije : 29/03/2010
Po pravici povedano najprej sploh nisem opazila kakšne spremembe. Važna je vsebina. Mogoče bi bilo vseeno dobro sivo zamenjati s kakšno bolj prijazno barvo.
nika- Član
- Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009
No, seveda je vsebina veliko bolj pomembna od izgleda, vendar se mi vseeno zdi, da je vizualno lep forum bolj privlačen. Sivo ne bi rada zamenjala, ker bo potem vse preveč pisano. Pa tudi barve, ki so na voljo, so takšne zelo kričeče, žive in mi niso všeč.
Maja- Admin
Moj predlog je, da bi bilo mogoče lahko določen komentar pohvaliti ali grajati tako, da bi bila tako kot drugod po forumih kakšna roka ali še boljše puščica. Tako bi lahko tisti, ki nimajo kaj komentirati na dotični komentar samo izrazili svoje mnenje z klikom na puščico.
Kakšni pomisleki glede tega?
Kakšni pomisleki glede tega?
jupiter2- Član
- Število prispevkov : 170
Datum registracije : 04/05/2009
Starost : 36
Misliš kot "všeč mi je" na Facebooku recimo? Na katerih forumih pa si to videl?
Maja- Admin
Na 24ur.com, zurnal24.si,... Pri prvem so roke, pri drugem pa so zelene in rdeče puščice. Puščice se mi bolj dopadejo, bolj kot tiste roke.
jupiter2- Član
No, nimamo puščic ali rok, imamo pa + ali -, da pohvalimo ali grajamo prispevke drugih članov.
Maja- Admin
Meni je OK!
jupiter2- Član
Stran 1 od 1