Voljere in zunanje kletke
3 posters
Stran 1 od 1
Voljere in zunanje kletke
oi. zanima me če ima kdo doma, ali pa da ima izkušnjo z postavitvijo zunanje voljere? zadnič sem bil pri nekem starejšem gospodu ki ima doma voljerco in v njej kanarčke. cel čas po njej živahno skačejo in res zgleda enkratno. najol pa sem bil presenečen ko je kar na enkrat v voljero posijalo sonce direktno na kanarčke. v tistem trenutku so vsi zapeli. res nekaj nepopisno lepega
finch- Član
- Število prispevkov : 31
Datum registracije : 05/05/2009
Starost : 35
Re: Voljere in zunanje kletke
Ja voljere so res zelo lepe in nadvse primerne za kanarčke, je pa treba biti zelo pazljiv pri gradnji, postavitvi in pa tudi pri kombiniranju ptic za v voljero, ker ne gredo vse lepo skupaj. S kanarčki naj bi šle skupaj samo isto velike ptice ali manjše. Vse ptice pa morajo biti seveda semenojede. Drugače sem napisala res lepe prispevke na starem forumu, pa sem jih žal zbrisala... Mislim, pa da ima kar nekaj članov svoje ptice v voljerah, tako, da upam, da ti bodo oni bolje svetovali.
Lp,
Lp,
Nazadnje urejal/a Maja Pet 03 Sep 2010, 06:55; skupaj popravljeno 1 krat
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Re: Voljere in zunanje kletke
Jaz imam zunaj narejeno voljero. Notri imam samo kanarčke. Letos sem jih dal ven konec aprila. Jeseni, ko bodo nočne temperature pod 7 stopinj, pa jih bom preselil notri. Spomladi in jeseni, ko so noči malo hladnejše med hrano dodam še malo konopljinega semena, pa tudi kakšno trdo kuhano jajce. Voljera je narejena tako, da jo je priblično 2/3 v senci in ob zunanji steni hiše. Kanarčke lahko sonce močno opeče, vendar če je en del voljere na soncu ni panike, saj se kanarčki sami umaknejo v senco.
mburge1- Član
- Število prispevkov : 11
Datum registracije : 07/05/2009
Similar topics
» Kletke in voljere - nekaj predlogov
» Gnezdilnice za zunanje ptice
» Zunanje preletalnice za ptice
» razstavne kletke za ptice
» Čiščenje kletke
» Gnezdilnice za zunanje ptice
» Zunanje preletalnice za ptice
» razstavne kletke za ptice