kletka za 2 kanarčka
2 posters
Stran 1 od 1
kletka za 2 kanarčka
LEP POZDRAV!
Imela bi vprašanje glede velikosti kletke za 2 kanarčka. Videla sem, da ste o tej temi že pisali, ampak jaz bi vseeno še enkrat vprašala koliko mora biti velika kletka za 2 kanarčka.imam 2 samčka, enega(Ludvika) sem kupila pri vzreditelju v Sečovljah, drugi(Lovro) je pa najdenček, našla sem ga na domačem dvorišču.Zanju imam kletko, ki v dolžino meri 67cm, širina je 34cm, višina pa 43cm.Kletka je na sredini pregrajena, tako da imata vsak svojo polovico. Vsak ima po dve palčki.Zanima me če je to dovolj velika kletka zanju? Imam pa še eno vprašanje.Odkar imam oba v isti kletki, ki je sicer pregrajena, ne pojeta več,Lovro sicer nekaj zapoje,Ludvik, tisti ki je kupljen pri vzreditelju in je zagotovo samec, pa sploh ne poje.Ali moram dati vsakega v svojo kletko da bosta začela peti? ali je pregrajena kletka vredu za dva samca?
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem!
Hvala, lep pozdrav! NINA
Imela bi vprašanje glede velikosti kletke za 2 kanarčka. Videla sem, da ste o tej temi že pisali, ampak jaz bi vseeno še enkrat vprašala koliko mora biti velika kletka za 2 kanarčka.imam 2 samčka, enega(Ludvika) sem kupila pri vzreditelju v Sečovljah, drugi(Lovro) je pa najdenček, našla sem ga na domačem dvorišču.Zanju imam kletko, ki v dolžino meri 67cm, širina je 34cm, višina pa 43cm.Kletka je na sredini pregrajena, tako da imata vsak svojo polovico. Vsak ima po dve palčki.Zanima me če je to dovolj velika kletka zanju? Imam pa še eno vprašanje.Odkar imam oba v isti kletki, ki je sicer pregrajena, ne pojeta več,Lovro sicer nekaj zapoje,Ludvik, tisti ki je kupljen pri vzreditelju in je zagotovo samec, pa sploh ne poje.Ali moram dati vsakega v svojo kletko da bosta začela peti? ali je pregrajena kletka vredu za dva samca?
Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem!
Hvala, lep pozdrav! NINA
nina- Član
- Število prispevkov : 16
Datum registracije : 11/03/2011
Starost : 41
Re: kletka za 2 kanarčka
Vprašanje si zastavila v napačno rubriko, ker imamo rubriko o kanarčkih in o vsem kar se kanarčkov tiče!
Maja, bo imela spet delo, da bo premaknila temo v pravo rubriko.
Na velikost kletke ne moremo kaj dosti vplivati, ker imajo v trgovinah bribližno vse podobne velikosti.
Kletko, ki jo imaš sedaj pregrajeno za dva kanarčka bi bila čisto v redu za enega, če bi vzela ven pregrado.
Če boš kupila še eno kletko, po možnosti enako , ki jo že imaš, bosta kanarčka prav gotovo spet pela.
Kanarček namreč najbolje poje, če je v kletki sam in drugih ne vidi, saj s petjem kliče samico.
Maja, bo imela spet delo, da bo premaknila temo v pravo rubriko.
Na velikost kletke ne moremo kaj dosti vplivati, ker imajo v trgovinah bribližno vse podobne velikosti.
Kletko, ki jo imaš sedaj pregrajeno za dva kanarčka bi bila čisto v redu za enega, če bi vzela ven pregrado.
Če boš kupila še eno kletko, po možnosti enako , ki jo že imaš, bosta kanarčka prav gotovo spet pela.
Kanarček namreč najbolje poje, če je v kletki sam in drugih ne vidi, saj s petjem kliče samico.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
hvala za odgovor, sedaj sem kupila še eno prav tako veliko kletko in kanarčka spet veselo pojeta ker sta v ločenih kletkah. lp, Nina
nina- Član
- Število prispevkov : 16
Datum registracije : 11/03/2011
Starost : 41
nina je napisal/a:hvala za odgovor, sedaj sem kupila še eno prav tako veliko kletko in kanarčka spet veselo pojeta ker sta v ločenih kletkah. lp, Nina
Veseli me, da si upoštevala nasvet in kupila še eno kletko ter kanarčka fizično ločila.
Sama si ugotovila, da se je splačalo, ker kanarčka ponovno pojeta.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Stran 1 od 1