Senegalska papiga
3 posters
Stran 1 od 1
Senegalska papiga
Pozna kdo kakšnega rejca, ki ima na voljo ročno hranjene mlade Senegalske papige?
Hvala, LP
Hvala, LP
SoXcast- Član
- Število prispevkov : 10
Datum registracije : 04/05/2011
Starost : 35
Re: Senegalska papiga
V spominu imam, da si se včerj zanimal za malega aleksandra. Sedaj vidim, da poizveduješ za senegalkoSoXcast je napisal/a:Pozna kdo kakšnega rejca, ki ima na voljo ročno hranjene mlade Senegalske papige?
Hvala, LP
in velikega aleksandra. Srednje in večje papige so občasno precej glasne. Vse je pa veliko odvisno
od primera do primera.
Od zgoraj navedenih, je splošno še najbolj umirjena senegalska papiga.
Spremljaj oglase, kjer posamezniki občasno nudijo tudi ročno vzrejene senegalske papige.
Trenutno je oglas za ročno hranjene male aleksandre v Maribru, tel.041 561 248
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Nekaj takšnega ja ko sem se začel zanimati za nakup, sem že od samega začetka imel v mislih malega aleksandra, velikega aleksandra ter senegalsko papigo. Sem prebral veliko forumov in opisov vrst in zaskrbelo je, da bi mali aleksander ter veliki bila nekoliko preglasna za stanovanje, zaradi tega sem se bolj ali manj odločil za senegalsko ..Sem že našel enega rejca, vendar ima že vse mladiče oddane nažalost...Alojzij je napisal/a:V spominu imam, da si se včerj zanimal za malega aleksandra. Sedaj vidim, da poizveduješ za senegalkoSoXcast je napisal/a:Pozna kdo kakšnega rejca, ki ima na voljo ročno hranjene mlade Senegalske papige?
Hvala, LP
in velikega aleksandra. Srednje in večje papige so občasno precej glasne. Vse je pa veliko odvisno
od primera do primera.
Od zgoraj navedenih, je splošno še najbolj umirjena senegalska papiga.
Spremljaj oglase, kjer posamezniki občasno nudijo tudi ročno vzrejene senegalske papige.
Trenutno je oglas za ročno hranjene male aleksandre v Maribru, tel.041 561 248
SoXcast- Član
sam imam doma 2 para senegalskih papig stare od 4-6 let. en par so mi sosedje pregnali z valilnice ven ko so pokali z karbidom in je samička vsa oplojena jajčka razbila tako da letos nebo nič. Senegalci so zelo tihe tu pa tam spustijo kak glas ko jih kaj moti vendar par sekund in konec ni moteče so nestresne in pazelo dobri govorci. senegalci so zelo primerni za stanovanja v blokih. kakor sem pa videl in slišal pri kolegih ko imajo aleksandre pa so dokaj moteče papige.
nigrigenis- Član
- Število prispevkov : 239
Datum registracije : 30/11/2010
Starost : 34
Hvala za odgovor. Mogoče veš za kakšnega rejca, ki bi jih imel na voljo trenutno?nigrigenis je napisal/a:sam imam doma 2 para senegalskih papig stare od 4-6 let. en par so mi sosedje pregnali z valilnice ven ko so pokali z karbidom in je samička vsa oplojena jajčka razbila tako da letos nebo nič. Senegalci so zelo tihe tu pa tam spustijo kak glas ko jih kaj moti vendar par sekund in konec ni moteče so nestresne in pazelo dobri govorci. senegalci so zelo primerni za stanovanja v blokih. kakor sem pa videl in slišal pri kolegih ko imajo aleksandre pa so dokaj moteče papige.
LP
SoXcast- Član
SoXcast je napisal/a:Hvala za odgovor. Mogoče veš za kakšnega rejca, ki bi jih imel na voljo trenutno?nigrigenis je napisal/a:sam imam doma 2 para senegalskih papig stare od 4-6 let. en par so mi sosedje pregnali z valilnice ven ko so pokali z karbidom in je samička vsa oplojena jajčka razbila tako da letos nebo nič. Senegalci so zelo tihe tu pa tam spustijo kak glas ko jih kaj moti vendar par sekund in konec ni moteče so nestresne in pazelo dobri govorci. senegalci so zelo primerni za stanovanja v blokih. kakor sem pa videl in slišal pri kolegih ko imajo aleksandre pa so dokaj moteče papige.
LP
pred emscom dni nekej jebil na bolhi en oglas z postojne se mi zdi...pa enega mladička ročno hrani Sekardi Robert ko ni njegov samo je že rezerviran za ostale pa navem kdo jih sploh ma... rejci se ne posvečajo tej vrsti zaradi težavnega razmnoževanja enako kot pri žakojih...
nigrigenis- Član
- Število prispevkov : 239
Datum registracije : 30/11/2010
Starost : 34
Ponovno se je pojavil oglas za mlado senegalsko papigo. Kontaktiraj ponudnika in
nam sporoči kako si se dogovoril!
http://www.bolha.com/zivali-ptice/papigo-senegalsko-oglas1274380442
nam sporoči kako si se dogovoril!
http://www.bolha.com/zivali-ptice/papigo-senegalsko-oglas1274380442
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Stran 1 od 1