PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

avstralska kraljeva papiga

4 posters

Go down

avstralska kraljeva papiga Empty avstralska kraljeva papiga

Objavlja  lolipopka Čet 01 Sep 2011, 19:47

Lepo pozdravljeni,

sem novi član na tem forumu in me nekaj zanima glede moje lubice papige. presenečen . Imam kraljevo avstralsko papigo staro približno eno leto, ročno hranjeno. Pred kratkim je začela menjavati barvo perja na glavi iz zelene na rdečo. Zanima me če je to samec, ker rejec mi je rekel ko sem jo kupila da je samica.
Drugače je zelo stikljiva in radovedna ko pa ji ne kaj paše pa zna zelo uporabiti svoj kljun.
Če ima kdo bolj podrobne informacije o teh pticah mi naj jih prosim posreduje. Rada bi ji nabavila še kako družbo ampak sem ugotovila, da se boji drugih ptic( v varstvu imela nimfo ) pa se je čisto umaknila ter zaprla vase.

Hvala za kakršno koli informacijo
lolipopka
lolipopka
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 7
Datum registracije : 28/08/2011
Starost : 45

Nazaj na vrh Go down

avstralska kraljeva papiga Empty Re: avstralska kraljeva papiga

Objavlja  nika Čet 01 Sep 2011, 22:55

nika
nika
Član
Član

Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Miki-Kodeljevo Čet 01 Sep 2011, 23:24

Po opisu sodeč bo samček in ne samička.
Miki-Kodeljevo
Miki-Kodeljevo
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 487
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 60

Nazaj na vrh Go down

avstralska kraljeva papiga Empty Kraljeva papiga (Alisterus scapularis)

Objavlja  Alojzij Pet 02 Sep 2011, 08:02

Mladostno perje ptic velikokrat deluje zavajujoče. Pri menjavi perja se pogosto zgodi stilska preobrazba. nasmeh
Vse kar ni podobno ptici na spodnem videu, ne more biti samica kraljevega papagaja. nasmeh

Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down