Ročno hranjenje
3 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Zdravje, nega in prehrana
Stran 1 od 1
Ročno hranjenje
Pozdravljeni!
Mene zanima vse o ročnem hranjenju kanarčkov- od A do Ž
Če bi lahko čim bolj podorobno opisali kak to poteka, kaj jim hraniš, kdaj jih začneš ročno hranit, takrat še živijo pri starših....... itd
Čim več
Mene zanima vse o ročnem hranjenju kanarčkov- od A do Ž
Če bi lahko čim bolj podorobno opisali kak to poteka, kaj jim hraniš, kdaj jih začneš ročno hranit, takrat še živijo pri starših....... itd
Čim več
t3ja- Član
- Število prispevkov : 21
Datum registracije : 21/07/2009
Re: Ročno hranjenje
Zakaj pa te to zanima t3ja? No, drugače pa je na spletni strani podrobno opisano kako se to izvaja - tule si poglej, pod "Ročno hranjenje mladičkov"
Lp,
Lp,
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Zanima me kak poteka, da bi sama probala enga vzgojiti..sicer ne kanarčka ampak nimfo. Tukaj sem napisala, kr je več takih, ki se na to spoznajo, kot pri nimfah, kjer ni veliko "članov"
Tega sploh nisem opazla, ker nisem gledla po spletni strani glede parjenja...mam samo enga kanarčka
Hvala!!!
Tega sploh nisem opazla, ker nisem gledla po spletni strani glede parjenja...mam samo enga kanarčka
Hvala!!!
t3ja- Član
- Število prispevkov : 21
Datum registracije : 21/07/2009
Aha... ja saj pravim, glede papig in eksot sicer nisem tako dobro poučena, vendar nekaj le vem, tako da skušam pomagat tudi na teh področjih. Je pa podobno z vsemi ptičjimi mladiči (glede samega hranjenja), treba je samo vedeti kako oz. s čim se hrani posamezno vrsto ptic. Upam, da ti bodo navodila na spletni strani vseeno prav prišla.
Lp,
Lp,
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
link ne delaMaja je napisal/a:Zakaj pa te to zanima t3ja? No, drugače pa je na spletni strani podrobno opisano kako se to izvaja - tule si poglej, pod "Ročno hranjenje mladičkov"
Lp,
drugače tudi mene to zanima ker samička preslabo hrani mladiče in mi je že eden pogonil,ostala dva pa ves čas zevata stara pa sta že osem dni,bojim se da bosta tudi ta dva poginila
Rad bi jih ročno hranil
Bi mi kdo prosim povedal formulo ,sestavo,mešanico jajčne hrane
ALI lahko kupljeno suho jajčno hrano žmešam s toplo vodo do tekočega stanja bi bilo to vredu ali ne
Vsak odgovor dobrodošel.
Lp .Koss
koss- Član
- Število prispevkov : 132
Datum registracije : 09/05/2010
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Kanarčki :: Zdravje, nega in prehrana
Stran 1 od 1