spoznavanje naših članov
+4
dominik
matjažek
Alojzij
kokoš
8 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
spoznavanje naših članov
Pri pregledu rezultatov letošnjega državnega tekmovanja v Novi Gorici sem zasledil, da je bil član našega foruma Alojzij nagrajen s šestimi medaljami. Rezultat je še toliko bolj odmeven, če upoštevamo, da je tekmoval v petih različnih kategorijah. Za izjemen uspeh mu čestitam in kličem: kapo dol, Alojzij.
Uspešni so seveda bili tudi drugi člani foruma, vendar vseh tu ne morem omeniti.
Pozivam še druge člane, da pobrskajo po rezultatih in opišejo svoje vtise z razstave.
Uspešni so seveda bili tudi drugi člani foruma, vendar vseh tu ne morem omeniti.
Pozivam še druge člane, da pobrskajo po rezultatih in opišejo svoje vtise z razstave.
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Re: spoznavanje naših članov
med 12 in 13:30 sem bil na razstavi, kjer sem kupil nekaj kanarčkov in eksotov! Drugače pa članov foruma sem malo videl!
matjažek- Član
- Število prispevkov : 20
Datum registracije : 13/06/2012
Starost : 40
ja najbrž res
matjažek- Član
- Število prispevkov : 20
Datum registracije : 13/06/2012
Starost : 40
Joško, še posebej sem vesel tvojega komentarja in pohvale, ker vem, da si eden redkih, če ne edini iz foruma, ki veš kaj pomeni tekmovati v več skupinah ter biti še dobro uvrščen.Joško je napisal/a:Pri pregledu rezultatov letošnjega državnega tekmovanja v Novi Gorici sem zasledil, da je bil član našega foruma Alojzij nagrajen s šestimi medaljami. Rezultat je še toliko bolj odmeven, če upoštevamo, da je tekmoval v petih različnih kategorijah. Za izjemen uspeh mu čestitam in kličem: kapo dol, Alojzij.
Letošnje prvenstvo je bilo v več pogledih nadpovprečno. Po dolgih letih je tekmovalo preko 140 razstavljalcev, z več kot 1300 pticami. Tudi moje ptice so prejele več odličnih ocen in uvrstitev.
Na prizorišču sem imel 32 ptic razvrščenih v več skupin. Organizacija tekmovanja in razstave je bila v odličana. Končno so naše ptice dočakale sodobne bele kletke, v katerih se ptica bolje počuti in njena lepota pride še posebej do izraza.
Srečali smo se nekateri forumaši Pernati prijatelji, vključno z Metko, ki je najbrž pričakovala večji odziv na srečanje ob tej priliki. Podoben odziv in izgovori so bili vedno tudi na sejmu v Grosupljem.
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Iskrene čestitke vsem za dobre, kvalitetne ptice.
janez.hans- Član
- Število prispevkov : 130
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 47
No ja, tako malo nas pa spet ni bilo dejansko nas je bilo več forumašev, ki smo se ogovorili, samo slikali se niso vsi in kolikor vem, se je samo eden izoliral
Gost- Gost
Stran 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Spoznavanje dveh skobčevk
» NEAKTIVNOST ČLANOV FORUMA
» slike naših ptic
» Značaji naših skobčevk
» nekaj posnetkov naših papig
» NEAKTIVNOST ČLANOV FORUMA
» slike naših ptic
» Značaji naših skobčevk
» nekaj posnetkov naših papig