Nimfa in mali aleksander
4 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Papige :: Mali in veliki aleksandri :: Mali aleksandri
Stran 1 od 1
Nimfa in mali aleksander
Živijo!
Zanimam se za nakup malega aleksandra... doma imam že nimfo pa me zanima, kako gresta nimfa in mali aleksander skupaj? Na internetu sem videla kar nekaj posnetkov, ko sta se skupaj igrala. Nimfa pa je samička, ki se pusti božat, prileti na roko, je že kar lepo navajena. Ali bi na malega aleksandra odreagirala agresivno? bi nama zamerila, če bi kupila malega aleksandra? Ali je mali aleksander veliko bolj glasen kot nimfa? Je rejec v škofji loki vreden zaupanja in če mogoče kdo ve, kolikokrat na leto ima mladičke, da bi dobila še majhnega?
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem! Špela
Zanimam se za nakup malega aleksandra... doma imam že nimfo pa me zanima, kako gresta nimfa in mali aleksander skupaj? Na internetu sem videla kar nekaj posnetkov, ko sta se skupaj igrala. Nimfa pa je samička, ki se pusti božat, prileti na roko, je že kar lepo navajena. Ali bi na malega aleksandra odreagirala agresivno? bi nama zamerila, če bi kupila malega aleksandra? Ali je mali aleksander veliko bolj glasen kot nimfa? Je rejec v škofji loki vreden zaupanja in če mogoče kdo ve, kolikokrat na leto ima mladičke, da bi dobila še majhnega?
Za vse odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem! Špela
spelcamarelca- Član
- Število prispevkov : 21
Datum registracije : 09/10/2012
Starost : 35
Re: Nimfa in mali aleksander
Živjo moj mali aleksander je 5 mescou star, in je dost glasen ^^ še posebi če ni po njegovo (je zlo razvajen). Če boš imela oba, samo glej, da boš zmeraj zraven ko bosta skupaj spuščena. Nevarnost je da lahko aleksander poškoduje nimfo s kljunom, saj majo močan kljun. še posebej ko še rastejo, dokler ne pridejo do njihove faze ''odraslosti'' od 1,5 leta naprej, ko še preiskušajo do kam lahko gredo. naš stalno nekaj grize, najhuje je blo ko še ni vedel da se ušesa ne sme grizti je sedel na rami in videl kako tam nekaj vn štrli haha in ugriznil da je blo kr hudo ^^ sam nočem strašiti, ampak ko se navadi pa ko ima igrače za grizti, je super. samo od začetka jih navajaj za skupno življenje pa bosta prijatla hitr za nimfo pa žal nevem =/ smo imeli eno dolgo časa nazaj skupaj s skobčevko in sta bila najbolša kolega ^^. z malim aleksandrom pa nevem
Anastasia60- Član
- Število prispevkov : 18
Datum registracije : 09/07/2012
Starost : 30
hahahahaha zanimivo je brati take stvari... a že kaj govori vaš?
spelcamarelca- Član
haha nekak proba oponašat ja ^^ še posebi k ma samogovore, in si neki mrmra in čivka, se sliši tudi po zvoku da hoče rečt miki (miki mu je ime) ostalih pa še nismo uspeli razbrat pa obožuje kopanje, zadnič je bil na pultu in smo mu naštimali krožnik poln vode na sredino umivalnika, in sploh ni hotu vn jt pa ko ga malo sfenamo se nastavla (sam je treba tuki pazt da ni preveč vroče pa preveč blizu in da je na minimum nastavlen fen)
Anastasia60- Član
- Število prispevkov : 18
Datum registracije : 09/07/2012
Starost : 30
Glede na to, da nista odraščala skupaj, je tako miksanje različnih vrst lahko riskantno, poleg tega imata obe vrsti lahko različne potrebe.
Happybirds- Član
- Število prispevkov : 29
Datum registracije : 31/05/2010
Jaz ti polagam na srce, da svoji nimfi najprej privoščiš samčka iste vrste, zagotovo ti bo zelo hvaležna.
Če se pa odločiš še za male aleksandre, pa vsaki vrsti omogoči svojo (veliko) kletko in jih skupaj spusti le pod nadzorom in v dovolj velikem prostoru, da se lahko drug drugemu umaknejo.
Lp
Če se pa odločiš še za male aleksandre, pa vsaki vrsti omogoči svojo (veliko) kletko in jih skupaj spusti le pod nadzorom in v dovolj velikem prostoru, da se lahko drug drugemu umaknejo.
Lp
nixi- Član
- Število prispevkov : 94
Datum registracije : 03/05/2011
Nixi, pri sosedu imajo 5 mačkov, psa in dva ptička in se med sabo lepo zastopijo... ni hudič, da se tudi nimfa ne bi zastopila z aleksandrom... sva ga naročila in ga dobiva čez 2 meseca!! jeeeeeeeeeeeeeeeej
lep pozdrav...
lep pozdrav...
spelcamarelca- Član
Jaz mislim, da ce bosta imela vsak svojo kletko in dovolj prostora, da se lahko drug drugemu umakneta, ne bi smelo biti problemov.
Moje mnenje pa je ševedno, da bi oba potrebovala tudi partnerja svoje vrste.
Moje mnenje pa je ševedno, da bi oba potrebovala tudi partnerja svoje vrste.
nixi- Član
- Število prispevkov : 94
Datum registracije : 03/05/2011
Similar topics
» Mali Aleksandri Veliko veselje
» mali aleksander
» Mali aleksander
» Mali aleksander
» Mali aleksander
» mali aleksander
» Mali aleksander
» Mali aleksander
» Mali aleksander
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Papige :: Mali in veliki aleksandri :: Mali aleksandri
Stran 1 od 1