Kakšna je sedaj uredniška (administratorska) politika foruma
+28
Jakob
janez.hans
MIRAN
zabavazaotroke
jackec
Tadeja
Ronja
pouh
Shaip
perla
Duška
prlekj
pancho4
nika
gape
Alojzij
_Tamara_
FTW
Joško
jupiter2
nixi
Pikicaa
lekovec
Mikica
dires
Tejči.
Maja
dominik
32 posters
Stran 3 od 3
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
IZBRIS FORUMA?
Re: Kakšna je sedaj uredniška (administratorska) politika foruma
no, upam, da bo moj komentar pristal v pravi temi (redko objavljam, pa včasih ne stisnem pravih knofkov)
Torej ustanoviteljica foruma si ti Maja in nikomur nisi dolžna odgovarjati kaj in kako moderiraš. Ne vem zakaj dovoliš parim osebkom, ki so požrli vso pamet tega sveta, da te tlačijo. Banaj jih, pa naj si naredijo svoj forum. Simpl as that.
Torej ustanoviteljica foruma si ti Maja in nikomur nisi dolžna odgovarjati kaj in kako moderiraš. Ne vem zakaj dovoliš parim osebkom, ki so požrli vso pamet tega sveta, da te tlačijo. Banaj jih, pa naj si naredijo svoj forum. Simpl as that.
Tejči.- Član
- Število prispevkov : 14
Datum registracije : 28/12/2012
Starost : 53
Puste Majo na mir pa bodte kulturni in hvaležni, da se nekomu da ukvarjat z ptički pa pomagat komu Pa prosim ne brisat foruma, ker je super stran za naše pernate družinske člane pa Hvala vsem k se trudite Čeprav sem bol mal tle, kadar pa rabim kak nasvet al pa bilo kaj pa tle najdem, tko da res Hvala
Residentgta- Novi član
- Število prispevkov : 9
Datum registracije : 13/06/2011
Starost : 45
Slovenska znacilnost je pac "fouserija". Kri so menda strokovnjaki, zatorej naj ustvarijo svoj " strokoven" forum, pa da vidimo, koliko bo clanov in seveda koliko casa bo potrebnega, da se bo na strokovnosti nabiral le prah.
Maja, pusti negativne! Naj gredo...
Maja, pusti negativne! Naj gredo...
blodva- Član
- Število prispevkov : 15
Datum registracije : 29/07/2010
blodva
Se popočnoma strinjam s teboj, ...!
MIRAN- Novi član
- Število prispevkov : 5
Datum registracije : 22/09/2012
Starost : 76
Sam da jaz še dodam moje mnenje. Sicer je podobno kakšnemu drugemu, pa vseeno.
1. Maja...ignorirar ljudi, ki te kritizirajo. Mislim da je ljudi, ki smo ti zelo hvaležni za ta forum, veliko več. Tudi anketa pove svoje.
2. Prosim ne ga zapret. Seveda je škoda, da ni več pogovorov in da ni forum bolj živ. vendar to ni tvoja krivda, ampak krivda vseh nas. pa tudi v temah so večinoma vprašanja in ko se najde odgovor tema pač zamre. se mi zdi pričakovano.
3. ko sem jaz dobila moj parček, mi je forum zelo pomagal. če ta forum ne bo več obstajal in bom naletela na kakšno težavo, mi ne bo preveč fajn. sem dobila par dobrih nasvetov ttukaj .
4. če forum komu ni všeč, mu pač ni všeč. saj lahko greste dol ali pa enostavno nehate pisati. če vam je tema nezanima, jo ignorirajte. saj tudi jaz sem že zapustila par forumov, ker mi pač niso odgovarjali. Ni pa potrebno tako dramatizirati glede tega. Nobena pogodba vas ne veže, da ste do smrti člani tega foruma
1. Maja...ignorirar ljudi, ki te kritizirajo. Mislim da je ljudi, ki smo ti zelo hvaležni za ta forum, veliko več. Tudi anketa pove svoje.
2. Prosim ne ga zapret. Seveda je škoda, da ni več pogovorov in da ni forum bolj živ. vendar to ni tvoja krivda, ampak krivda vseh nas. pa tudi v temah so večinoma vprašanja in ko se najde odgovor tema pač zamre. se mi zdi pričakovano.
3. ko sem jaz dobila moj parček, mi je forum zelo pomagal. če ta forum ne bo več obstajal in bom naletela na kakšno težavo, mi ne bo preveč fajn. sem dobila par dobrih nasvetov ttukaj .
4. če forum komu ni všeč, mu pač ni všeč. saj lahko greste dol ali pa enostavno nehate pisati. če vam je tema nezanima, jo ignorirajte. saj tudi jaz sem že zapustila par forumov, ker mi pač niso odgovarjali. Ni pa potrebno tako dramatizirati glede tega. Nobena pogodba vas ne veže, da ste do smrti člani tega foruma
Sagitta- Član
- Število prispevkov : 37
Datum registracije : 17/05/2012
Starost : 37
sagita
Poglej, saj ne zameriš ker te kar tikam, ampak velikokrat sem že rekel, kot si sama videla, da se borim za to, da se ne prepiramo in prepričujemo med seboj, smo pač ljudje, ki imajo radi ptičke in tudi Majo občodujem, da se spravi v vodenje takega foruma in miri nas med seboj, ne bodimo naša VLADA, še enkrat, ...
Pa lep in ne prevroč dan vam želim in poskrbite, da imajo ptičke dovolj pijače - ne šnopsa - vode v teh dneh, ...
Miran iz Domžal
Pa lep in ne prevroč dan vam želim in poskrbite, da imajo ptičke dovolj pijače - ne šnopsa - vode v teh dneh, ...
Miran iz Domžal
MIRAN- Novi član
- Število prispevkov : 5
Datum registracije : 22/09/2012
Starost : 76
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MAVRIČNI LORIJ
» Kakšna je vaša ptičja krmilnica?
» Kdaj kakšna razstava\sejem pri nas???
» Promocija foruma
» Obisk člana foruma