Kopanje
4 posters
Stran 1 od 1
Kopanje
Zanima me, kako pogosto svojim pticam ponudite kopel? Jaz mojima dvema pripravim kopel enkrat tedensko, sedaj, ko samček menja perje, pa vsak dan.
Jana- Član
- Število prispevkov : 153
Datum registracije : 24/03/2010
Re: Kopanje
Mi dajemo svojim kanarčkom kopalnico vsakič preden jim sčistimo kletke - se pravi nekje 2x na teden, včasih pogosteje. Je pa tako, da se pri nas od 12 kanarčkov kopata samo 2 ali trije, drugi niso bili od malega navajeni in se kopalnic bojijo oz. niso sigurni kaj početi z njo. Se pa jih da navadit z veliko potrpežljivosti...
Ni pa nič narobe, če ti tvojim daješ nekje 1x tedensko za kopat. Za vsakodnevno kopanje jaz ravno nisem, ker se mi zdi malenkost pretiravanje, je pa res da je med skubljenjem to priporočljivo. Vseeno bi ti jaz priporočila, da mu oz. jim daš kopalnico vsake dva dni, namesto vsaki dan.
P.S. morda bi lahko z nami delila kakšne slikice ko se kopajo
Lp,
Ni pa nič narobe, če ti tvojim daješ nekje 1x tedensko za kopat. Za vsakodnevno kopanje jaz ravno nisem, ker se mi zdi malenkost pretiravanje, je pa res da je med skubljenjem to priporočljivo. Vseeno bi ti jaz priporočila, da mu oz. jim daš kopalnico vsake dva dni, namesto vsaki dan.
P.S. morda bi lahko z nami delila kakšne slikice ko se kopajo
Lp,
Maja- Admin
- Število prispevkov : 894
Datum registracije : 02/05/2009
Starost : 34
Hvala za odgovor!
Glede slik... Bom poskusila, vendar ju je težko slikati, ker nista pri miru. Pa precej boječa sta.
Glede slik... Bom poskusila, vendar ju je težko slikati, ker nista pri miru. Pa precej boječa sta.
Jana- Član
Jaz mojim dam kopel 4x tedensko ali po domače povedano vsak drugi dan in vsi po vresti so nori kopalci. Bom se potrudil in pripel video kako se kopajo.
Miki-Kodeljevo- V.I.P.
- Število prispevkov : 487
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 60
Zelo lepe slikice in lepi video posnetki. Lepo si jh ujel pri kopanju... Najbolj smešne so mi ko se tako obotavljajo da bi skočile notri, potem pa skoči ena, pa še druga, pa tretja... To bi tudi jaz rada gledala doma. Se pa od vseh naših 12 kanarčkov redno in z veseljem kopata samo 2, občasno si še kakšen upa. Zanimivo je, da so se vsi kot mladički zelo radi kopali, potem so pa kar naenkrat prenehali in če jim zdaj dam zunanjo ali pa notranjo kopalnico samo debelo gledajo...
Maja- Admin
Morda ve kdo, kje v Ljubljani (če sploh kje) je možno kupiti sol za kopanje? Jaz sem pogledala že v kar nekaj večjih trgovinah za male živali, pa je nisem našla.
Jana- Član
A da nimajo? Hmmm... Jaz sem jo naročila preko podjetja Vitan-trade, ampak zdaj že nekaj časa ne naročamo pri njih. Pa sigurno bi morali kje imeti. Kje pa si gledala, v katerih trgovinah?
lp,
lp,
Maja- Admin
Maja je napisal/a:Pa sigurno bi morali kje imeti. Kje pa si gledala, v katerih trgovinah?
Zootic Domžale, Zootic CityPark, Aler (BTC), Mr. Pet (BTC), Tukano (BTC)... potem mi je pa že zmanjkalo idej. Večinoma tudi ne vedo, da to obstaja.
Jo pa imajo menda v eni trgovini v Zagrebu, tako da bom šla mogoče tja (enkrat ta mesec grem tako ali tako).
Jana- Član
Sobotno nakupovanje v Celovcu je bilo uspešno, saj sem po dolgotrajnem iskanju v naših trgovinah, končno dobila sol za kopanje Oro Bath (Oro Pharma). Imajo pester izbor izdelkov Oro Pharma in tudi veliko izbiro ostalih izdelkov in pripomočkov za ptice. Mislim, da bom podobne stvari kupovala samo še tam. Bila sem v dveh trgovinah in sicer Tomy's Zoo in Mega Zoo.
Jana- Član
Jana, tudi sama sem za moje goulde iskala bio bath. Aktivirala cel kup rejcev pa ti lahko povem, da nisem imela sreče. Sedaj iscem po netu, da bi naročila.
PilotGirl- Član
- Število prispevkov : 59
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 41
Stran 1 od 1