Avstralske zebrice
2 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Eksoti :: Avstralski ščinkavci (zebrice)
Stran 1 od 1
Avstralske zebrice
Pozdravljeni ! Imam eno vprašanje doma imam zebrice in me zanima katere ptice vse bi lahko sobivale z temi pticami !
Za odgovor se vam zahvaljejem že v naprej lep pozdrav !
Za odgovor se vam zahvaljejem že v naprej lep pozdrav !
davidpljakic- Član
- Število prispevkov : 40
Datum registracije : 31/05/2013
Starost : 26
Re: Avstralske zebrice
Zebrice lahko bivajo skupaj z večino malih eksotičnih ščinkavcev. Kletka mora biti seveda primerno večja za večje število ptic. Pri mešani družbi ptic ponavadi nastanejo težave v času parjenja.
Lažje bi ti svetoval, če bi mi zaupal velikost kletke ali preletalnice in katere vrste ptic si ti imel v mislih .
Lažje bi ti svetoval, če bi mi zaupal velikost kletke ali preletalnice in katere vrste ptic si ti imel v mislih .
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Preletalnica je približno velika širina 130cm višina 170cm dolžina 170cm mere so nekaj takega se mi zdi od oka pač heheh ...Nevem v mislih sem imel skobčevke, japonske galebčke, riževce...pač vse po en par če bi šlo al pa kej podobnga al pa če bi mi še vi svetvov katere ptice bi lahko kombiniral...
lep pozdrav !
lep pozdrav !
davidpljakic- Član
Nikakor v to družbo ne spadajo papige niti skobčevke ne. Z zebricami bi se dobro ujele sledeče pogoste ptice :gould amadine, japonski galebčki, srebrnokljunčki in vse ostale vrste amadin, astrild itd
Riževci hočejo všasih pokazati, da so krepki in ti jih zato v to skupino ne priporočam.
Riževci hočejo všasih pokazati, da so krepki in ti jih zato v to skupino ne priporočam.
Alojzij- V.I.P.
Aha okej sam sm biu zadnjič pr enmu pa se mi zdi da je mel skobčevke v isti kletki kot zebrice ...Aja pa še to te ptice ki ste jih našteli dobro prenašajo mraz za gould amadine nims sigurn imajo rjši toploto se mi zdi hehe ?...Rad bi imel ptice ki dobro prenašajo mraz !
lep pozdrav !
lep pozdrav !
davidpljakic- Član
Eksotične ptice niso ravno primerne za prezimovanje na prostem. Seveda je vse odvisno od lokacije kraja kjer živiš in zaščite ptic pred vetrom in vlago v zimskem času. Težave pticam povzroča ravno zimska vlaga in veter in ne toliko sam mraz.
Najbolje bo za začetek imeti nekaj več zebric v različnih barvnih kombinacijah ter kakšen par japonskih galebčkov. Kasneje lahko dopolnjuješ zbirko ptic glede na razpoložljivost prostora in osebnih želja. Male eksotične ptice so izredno barvite in mogoče tudi malo bolj občutljive od različnih vrst papig.
Najbolje bo za začetek imeti nekaj več zebric v različnih barvnih kombinacijah ter kakšen par japonskih galebčkov. Kasneje lahko dopolnjuješ zbirko ptic glede na razpoložljivost prostora in osebnih želja. Male eksotične ptice so izredno barvite in mogoče tudi malo bolj občutljive od različnih vrst papig.
Alojzij- V.I.P.
Hvala za odgovor...Glede skobčevk pa tudi odpade kajne ?
davidpljakic- Član
Similar topics
» Avstralske zebrice
» avstralske zebrice
» Avstralske zebrice in japonski galebčki
» Avstralske zebrice ali avstralski ščinkavci
» Nujno kupim samico avstralske zebrice
» avstralske zebrice
» Avstralske zebrice in japonski galebčki
» Avstralske zebrice ali avstralski ščinkavci
» Nujno kupim samico avstralske zebrice
PERNATI PRIJATELJI :: Kanarčki, papige, eksote in druge ptice :: Eksoti :: Avstralski ščinkavci (zebrice)
Stran 1 od 1