PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prosim za nasvet

+4
wolkec
Maja
Miki-Kodeljevo
ketty
8 posters

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Go down

Prosim za nasvet - Page 2 Empty Re: Prosim za nasvet

Objavlja  Miki-Kodeljevo Sob 21 Avg 2010, 22:23

koss je napisal/a:mene pa zanima to kiki pršilo ,kje se ga da naročit,ker v trgovinah za male živali ga nimajo

Če te zanima me kontaktiraj na PM in ti posredujem kontakt od naše uvoznice. 1l 5.5 eur. Se le za 50 centov podražal od lani.
Miki-Kodeljevo
Miki-Kodeljevo
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 487
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 60

Nazaj na vrh Go down

Prosim za nasvet - Page 2 Empty Re: Prosim za nasvet

Objavlja  sarica81 Pet 24 Sep 2010, 05:27

ketty je napisal/a:Hvala obema za trud....in nasvete. Moj Ketty je sedaj čist O.K. zelo vesel zelo vesel Pogovarjala sem se z gospodom, ki ima ogromno papig in mu povedala za problem z "belimi pikicami". Svetoval mi je,da naj ga poškropim vsaj trikrat tedensko z navadno vodo, ker ima verjetno suho kožo,ali pa mu prah nagaja (prej se ni hotel kopati).Zdaj ga pršim in je zelo zadovoljen...celo krila privzdigne in se mi nastavlja...pa še puli si ne več perje, pa tudi pikic ni skoraj nič. nasmeh Tako,da sva rešila problem brez pršil. V vodi pa se še kr noče kopat..drugi pa uživajo v tem...zakaj? Pa še enkrat hvala....obema....Lp...nasmeh)))

Tudi moj nimfek se nikakor noče kopat sam.....zato ge je treba škropiti...rad pa gre z mano v kopalnico, ko se tuširam:)

To da se ne marajo sami kopat je verjetno edina slabost samčkov (v primerjavi s samičkami)
sarica81
sarica81
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 9
Datum registracije : 09/09/2010
Starost : 43

http://nimfapapiga.webs.com

Nazaj na vrh Go down

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Nazaj na vrh

- Similar topics