PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu)

+33
Joško
fonza2212
malialex
tin96
Jakob
Peter Geggie
monika.kanarcek
PilotGirl
Boba
ajdica1373
Poznavalec
Tim
kopi
kuglfish
fooxxiie
dires
dominik
prlekj
nika
mehanik
Aleksander85
niiity
Darko Kavaš
IgorR.
Pago
guest
koss
damjan
Gašper
matrica0001
pancho4
Matic
Maja
37 posters

Stran 5 od 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Empty sejem

Objavlja  Poznavalec Pet 04 Maj 2012, 01:55

Bi se našel človek dobrega srca iz okolice Lj in Kranja, ki bi peljal na sejem moje pojoče papige. Sam nimam prevoza da tja , rabim jih pa nujno prodati.
Lp
Poznavalec
Poznavalec
Član
Član

Število prispevkov : 76
Datum registracije : 08/01/2011
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Empty Re: Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu)

Objavlja  nika Sre 16 Maj 2012, 04:58

Kakšna je kaj ponudba okrasne perutnine (kokoši)? Že nekaj časa me mika, da bi sošolki, ki ima kmetijo, pa eno samo kokoš (ki je že malo v letih) kupila kakšno okrasno kokoš. Ali pa mogoče kar par. Sama nima nikoli časa za te zadeve, čeprav namerava kupiti kokoši. Poleg tega ima še kup drugih pomislekov (kako bi novo članico gospodinjstva sprejeli pes, maček, kura, pa da ne bi šla na cesto ....). Ko sta z mamo pred leti kupili pet kokoši so se tako udomačile, da so se hodile k mami crkljat. Zadnja preživela še vedno povsod hodi za mamo.

Kaj bi v tem primeru rabila za transport (gajbica, kartonska škatla)?
nika
nika
Član
Član

Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009

Nazaj na vrh Go down

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Empty Re: Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu)

Objavlja  Alojzij Sre 16 Maj 2012, 07:04

Izbira perutnine je na sejmu dobra. V tem času se prodajajo že piščanci različnih pasem. Vedeti bi morala, katera pasma je kolegici všeč in ali si sploh želi eno od pasemskih kokoši.
Za primer, ki ga opisuješ, bi bilo še najbolje kupiti mlade jarkice običajnih kokoši nesnic. Enkrat jo lahko tudi povabiš na sejem in spoznala boš njene tovrstne želje.
Nesnice sicer ne videvam na sejmu, ampak sigurno jih ne bo težko najti. Za transport lahko uporabiš, številu primerno, kartonasto embalažo.
Predhodno ne pozabi na kartonu narediti dovolj odprin za zračenje klicaj
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  ajdica1373 Sre 16 Maj 2012, 07:52

Kdaj bo naslednji sejem?? To soboto??
LP zelo vesel
ajdica1373
ajdica1373
Član
Član

Število prispevkov : 14
Datum registracije : 07/05/2012
Starost : 26

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  prlekj Sre 16 Maj 2012, 09:16

Ne tretjo soboto v mesecu!!!!!!
prlekj
prlekj
Član
Član

Število prispevkov : 99
Datum registracije : 21/03/2011
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Boba Sre 16 Maj 2012, 09:59

Prlekj, saj je ta sobota tretja v mesecu...
Boba
Boba
Član
Član

Število prispevkov : 158
Datum registracije : 15/01/2012
Starost : 44

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  nika Sre 16 Maj 2012, 20:50

Alojzij, hvala za informacijo.

Pred časom sem ji poslala povezavo na našo spletno stran s kokošmi in je bila presenečena, koliko različnih vrst je. Tudi na sejem sem jo pozimi vabila, pa ni imela časa, je sama za vse in ima vedno preveč dela. Za vsak slučaj jo bom še enkrat vprašala, če mi to sploh dovoli.

Ne glede na vse bom v soboto najbrž prišla na sejem, si že prav želim malo pofirbcati in poklepetati z vami.

Na odprtine v škatli sem tudi sama pomislila.

Lep pozdrav
nika
nika
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  ajdica1373 Čet 17 Maj 2012, 01:08

Dobr PRLEKJ ni me treba ubit! Mogoče bom pršla mal pogledat na sejm ☀
ajdica1373
ajdica1373
Član
Član

Število prispevkov : 14
Datum registracije : 07/05/2012
Starost : 26

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dominik Čet 17 Maj 2012, 09:43

V soboto pripeljem nekaj mojih prijateljev= skobčevke ,nimfe(tudi ročno hranjene),riževce,zebrice itd.

Po dogovoru tudi m.aleksandre v sivi barvi in senegalce vsi so ročnohranjeni in čakajo na nove lastnike inf.na zasebno ali na 041500064
dominik
Član
Član

Število prispevkov : 297
Datum registracije : 17/09/2010
Starost : 48

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Čet 17 Maj 2012, 21:40

S svojo pisano pernato druščino, boš sigurno razveselil marsikaterega obiskovalca. Pripomogel boš tudi k prepoznavnosti grosupeljskega sejma z pestrostjo vrst. Zaradi udeležbe na skupščini zveze, ki je že ob 9. uri, tokrat žal ne bom prisoten. Spomni se najinega razgovora, o prezentaciji na samem prizorišču. Zato s seboj ne pozabi prinesti ustrezne kletke, vključno s kartončki (deklaracijami), o vrsti , ceni , spolu, starosti dotične ptice...Ptice se bodo tako dobro počutile in bodo zasijale v vsej svoji lepoti. Obiskovalci(potencialni kupci) bodo videli vse osnovne podatke o njim interesantni ptici.

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Sama1031

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Scaled.php?server=27&filename=sama1030
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  nika Čet 17 Maj 2012, 22:36

Škoda, da vas ne bo, sem se že veselila klepeta. Pa še kakšnega nasveta glede kokoši, dobila sem namreč dovoljenje, da kupim tri kokoši nesnice.
nika
nika
Član
Član

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pet 14 Sep 2012, 06:33

Živjo!

A ta urnik od 7h do 12h še vedno velja?

hvala in lp nasmeh
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Pet 14 Sep 2012, 06:58

Naveden urnik je objavljen s strani organizatorja ter lastnika veterinarske ambulante Buba. Po mojih opažanjih se sejem končuje prej, kmalu po 10. uri, ko razstavljalci in prodajalci živali poberejo šila in kopita. Mislim, da bi moral organizator tudi od individualnih razstavljalcev ptic in drugih malih živali zahtevati prisotnost do konca objavljenega urnika.nerodno

http://www.vet-buba.si/prodajna_razstava.html
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pet 14 Sep 2012, 07:05

OK, hvala za opozorilo nasmeh potem je res boljše, da jutri čim bolj zgodaj startam kul
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Sob 15 Sep 2012, 18:53

No, pa mi je le uspelo prit tudi do Grosuplja, par stvari sem tudi kupila, predvsem pa sem bila prijetno presenečena nad prijaznostjo in gostoljubnostjo ponudnikov. nasmeh
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  PilotGirl Ned 16 Sep 2012, 04:21

Kaj si kej nabavila?
PilotGirl
PilotGirl
Član
Član

Število prispevkov : 59
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 41

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Ned 16 Sep 2012, 05:03

od živali samo dve zebrici, drugače pa hrano, pesek..
sem se pa navdušila nad venezuelskimi čižki, ampak jim moram najprej pripravit ustrezen prostor zelo vesel
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  PilotGirl Ned 16 Sep 2012, 05:21

metka26 je napisal/a:od živali samo dve zebrici, drugače pa hrano, pesek..
sem se pa navdušila nad venezuelskimi čižki, ampak jim moram najprej pripravit ustrezen prostor zelo vesel

O ja, to jaz tud enkrat mela... nasmeh
PilotGirl
PilotGirl
Član
Član

Število prispevkov : 59
Datum registracije : 10/05/2009
Starost : 41

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  monika.kanarcek Tor 16 Okt 2012, 06:14

Ker še nikoli nisem bila na tem sejmu me zanima ali je ta sejem samo v toplejših mesecih?
Kaj pa pozimi, ko je mraz se ta sejem tudi odvija, je kaj ogrevano?
monika.kanarcek
monika.kanarcek
Član
Član

Število prispevkov : 42
Datum registracije : 21/02/2012

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Tor 16 Okt 2012, 07:02

Sejem v Grosupljem se odvija preko celega leta, vedno tretjo soboto v mesecu, čeprav bi bila na ta dan tudi kakšna druga pomembna prireditev in tudi v mrazu in snegu. Kakor mi je znano bo sejem v napovedanem terminu tudi v primeru, da je na to soboto praznik. V zimskem času je za ogrevanje poskrbljeno samo s prenosnimi grelnimi napravami. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Nazaj na vrh Go down

Sejem malih živali v Grosupljem (vsako 3. soboto v mesecu) - Page 5 Empty Grosuplje

Objavlja  Peter Geggie Pet 19 Okt 2012, 22:27

Mi lahko kdo pove , kdaj sejem v grosuple začne in ne sprejemajo ptice ves dan Peter.
Peter Geggie
Peter Geggie
Novi član
Novi član

Število prispevkov : 9
Datum registracije : 06/10/2012
Starost : 64

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  dires Pet 19 Okt 2012, 23:10

živjo

Sejma je za danes že konec. Poteka vsako 3. soboto v mesecu med 7.00,8.00-11.00, ne glede vremenske razmere. Ptece lahko pripelje vsak, najbolje je čim zgodaj, okoli osme devete ure.

lp
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Alojzij Sob 20 Okt 2012, 06:17

Danes je ponovno za nami dobro obiskan sejem v Grosupljem. Ponudba ptic na sejmu je bila dobra in številčna. Posebno pohvalo zasluži naš član foruma Dominik, ki je iz vzhodnega dela Slovenije pripeljal lepo število ptic. Še posebej zasluži priznanje, ker si je izdelal lično in praktično kletko z več predeli za lepo predstavitev svojih ptic in tudi dobro počutje le teh na sejmu. nasmeh
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  monika.kanarcek Ned 28 Okt 2012, 21:51

Hvala za odgovor. Vidim, da je pozimi bolje pustiti ptice doma, ker se lahko na sejmu podhladijo, če niso navajene krutosti.
monika.kanarcek
monika.kanarcek
Član
Član

Število prispevkov : 42
Datum registracije : 21/02/2012

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Gost Pon 29 Okt 2012, 00:06

Ga Monikam!

Se popolnoma strinjam z vami, ker če nimate vsaj malo utrjene ptice in ustrezne transportne opreme, je resnično najboljše da takšne ptice držite doma v inkubatorju, kot pa da jih prodajate drugim.

Lp, Metka nasmeh
Gost
Gost

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Stran 5 od 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Nazaj na vrh

- Similar topics