Milan Grmek- Pasemski golobi
5 posters
Stran 1 od 1
Milan Grmek- Pasemski golobi
živjo
Že dolgo časa iščem knjigo z že zgoraj navedenim naslovom, pa je nikjer ne dobim. Iskal sem v knjigarnah, knjižnicah, že pri nekaterih rejcih, vendar nič. Naposled sem se le odločil da povprašam še tukaj, če mogoče kdo ve kje jo dobiti ali pa če jo ima sam v lasti in se ne bi branil narediti ene kopije?.
lp
Že dolgo časa iščem knjigo z že zgoraj navedenim naslovom, pa je nikjer ne dobim. Iskal sem v knjigarnah, knjižnicah, že pri nekaterih rejcih, vendar nič. Naposled sem se le odločil da povprašam še tukaj, če mogoče kdo ve kje jo dobiti ali pa če jo ima sam v lasti in se ne bi branil narediti ene kopije?.
lp
dires- Član
- Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30
Re: Milan Grmek- Pasemski golobi
Knjigo imajo v kar precej knjižnicah. Tudi v naši knjižnici jo imajo, ampak je za kopiranje čisto preobsežna (več kot 300 strani).
http://cobiss5.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=1129323242947513&rec=1&sid=1&hld=1&fmt=10
Tale povezava sicer ne bo delovala, morate začeti od začetka (cobiss).
http://cobiss5.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=1129323242947513&rec=1&sid=1&hld=1&fmt=10
Tale povezava sicer ne bo delovala, morate začeti od začetka (cobiss).
nika- Član
- Število prispevkov : 175
Datum registracije : 12/05/2009
Milan Grmek - Pasemski golobi
Omenjeno knjigo je izdalo ČZD Kmečki glas. Jaz sem jo pred tremi leti kupil pri njih. Pozanimaj se po elektronski pošti http://www.kmeckiglas.com/index.php?option=com_contact&catid=1&Itemid=21, če jo imajo slučajno na zalogi. Lahko imajo tudi informacije, če je še kje na knjižnih policah njihovih distributerjev.
Joško- V.I.P.
- Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74
Najlepša hvala za odgovora, si jo bom čim prej priskrbel, Zanima me, Joško če mi lahko poveš samo kolikšna je okvirna cena.
hvala lp
hvala lp
dires- Član
Cene se ne spomnim več. Če jo boš slučajno dobil, računaj na ceno okrog 20 EVR, saj gre za knjigo, ki je bila izdana 1995. leta.
Joško- V.I.P.
Če ne slučajno ne najdeš imenovane knjige, se obrni na spodnjo povezavo SZDGP.
Lansko leto so izdali priročnik za ocenjevanje golobov.
Avtor in naslov priročnika ; Igor Čegovnik -Slovenski vzornik pasemskih golobov
Cena je 21 evrov.
http://male-zivali.primej.com/t3/index.php?id=68
Lansko leto so izdali priročnik za ocenjevanje golobov.
Avtor in naslov priročnika ; Igor Čegovnik -Slovenski vzornik pasemskih golobov
Cena je 21 evrov.
http://male-zivali.primej.com/t3/index.php?id=68
Alojzij- V.I.P.
- Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67
Poznam priročnik in ga že imam, hvala veesno
dires- Član
živjo
Moram povedati, da sem se končno le dokopal do knjige. Imam jo približno dve urci in sem že skoraj vso predelal, lahko rečem, da jo ''požiram kot za stavo''. Knjiga je za moje pojme zares čudovita in jo priporočam vsem začetnikom, in ljubiteljem kakršnih koli golobov. Sam sem od nje že kar nekaj odnesel. Vem, da je v nemščini napisano veliko večje št. boljših priročnikov, vendar za nekatere, ki ne znamo nemško je tale priročnik še vedno v zelo veliko pomoč. Ne smemo pa pozabiti, da še vedno velja načelo, kot pravijo izkušeni golobarji, da je teorija eno, praksa pa drugo!! Zato se moramo poleg dobljenih informacij v knjigah, o določenih stvareh posvetovati tudi z golobarji. Največ pa bomo zagotovo odnesli iz lastne prakse.
lp
Moram povedati, da sem se končno le dokopal do knjige. Imam jo približno dve urci in sem že skoraj vso predelal, lahko rečem, da jo ''požiram kot za stavo''. Knjiga je za moje pojme zares čudovita in jo priporočam vsem začetnikom, in ljubiteljem kakršnih koli golobov. Sam sem od nje že kar nekaj odnesel. Vem, da je v nemščini napisano veliko večje št. boljših priročnikov, vendar za nekatere, ki ne znamo nemško je tale priročnik še vedno v zelo veliko pomoč. Ne smemo pa pozabiti, da še vedno velja načelo, kot pravijo izkušeni golobarji, da je teorija eno, praksa pa drugo!! Zato se moramo poleg dobljenih informacij v knjigah, o določenih stvareh posvetovati tudi z golobarji. Največ pa bomo zagotovo odnesli iz lastne prakse.
lp
dires- Član
Kje pa si jo dobil če ni skrivnost.A v knjižnici na izposojo ali si jo kupil?
rado7rado- Član
- Število prispevkov : 100
Datum registracije : 17/12/2009
Omenjeno knjigo je izdalo ČZD Kmečki glas. Jaz sem jo pred tremi leti kupil pri njih. Pozanimaj se po elektronski pošti http://www.kmeckiglas.com/index.php?option=com_contact&catid=1&Itemid=21, če jo imajo slučajno na zalogi. Lahko imajo tudi informacije, če je še kje na knjižnih policah njihovih distributerjev.
Običajno se učimo na lastnih in tujih (slabih in dobrih) izkušnjah.
Običajno se učimo na lastnih in tujih (slabih in dobrih) izkušnjah.
Joško- V.I.P.
živjo
Na kmečkem glasu je nisem več dobil ker je to že prestara knjiga. Imam jo pa na izposojo iz knjižnice Domžale. Imajo še eno na zalogi, če te zanima in si iz ze okolice. Priporočam ti uporabo COBISS- a.
lp
Na kmečkem glasu je nisem več dobil ker je to že prestara knjiga. Imam jo pa na izposojo iz knjižnice Domžale. Imajo še eno na zalogi, če te zanima in si iz ze okolice. Priporočam ti uporabo COBISS- a.
lp
dires- Član
Hvala za odgovore.Sam sicer imam prakso da si vse knjige kupim in ne sposodim.Naprimer imam knjigo o kingih (das grose kingtaubenbuch) naročeno iz nemčije ter knjigo o mutacijah azijskih papig (asiatic parrots and their mutation ki sem jo naročil iz nizozemske.Tak da zame je bolj aktualen nakup kot izposoja.
rado7rado- Član
- Število prispevkov : 100
Datum registracije : 17/12/2009
Ja tudi zame.. Veliko raje imam kupljeno knjigo, kot izposojeno, vendar te se ne da več kupit. Knjigo bom tako v času izposoje prekopiral. Tako zanjo ne bom odštel nič denarja
lp
dires- Član
Stran 1 od 1