opozorilo in moja izkusnja
+7
Shaip
koss
jupiter2
janez.hans
pancho4
Maja
jumper89
11 posters
PERNATI PRIJATELJI :: Forum :: Obvestila
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: opozorilo in moja izkusnja
vsak od nas je imel enkrat 13 let in smo delali neumnosti, ter lepe, dobre stvari,
treba pa je seveda spoštovati nasvete starejših.
glede izvora živali in trgovin,
papigo zeleno rozelo, ki jo imam doma, v Sloveniji niti ni možno dobit pri rejcih, ker je nimajo razen g.Rok, ki ima še mlad par, v trovini so me pa itak čudn pogledal, ko sem povprašal zanjo, seveda so poznali rumeno, o zeleni pa niti še slišal niso, da o poznavanju latinskih imen niti ne govorim, katere moraš poznat, če se hočeš v tujuni sploh kaj pogovarjat, pohvalit pa se moram, da sta moji rozelci uspešno vzgojili tudi prvega malega papagajčka.
ptice pa niso moje edine živali, imam še želve, tudi sijamske bojne ribe, kokoške(arokane, štajerke),rotvajlerja, krave cike,.........tako da imam že nekaj izkušenj z živalmi, če gospodična Nadja misliš, da sem od včiraj.
pozabil pa sem te vprašat, kaj delaš pri veterinarju, če si ja kupila veterinarsko pregledano žival v trgovini in še celo zelo cenjeni in poznani trgovini za male živali? se opravičujen, a živali dobavlja oseba, ki jo vsi rejci kar dobro poznajo in ne le v ptičjem svetu.-
lp, janez
treba pa je seveda spoštovati nasvete starejših.
glede izvora živali in trgovin,
papigo zeleno rozelo, ki jo imam doma, v Sloveniji niti ni možno dobit pri rejcih, ker je nimajo razen g.Rok, ki ima še mlad par, v trovini so me pa itak čudn pogledal, ko sem povprašal zanjo, seveda so poznali rumeno, o zeleni pa niti še slišal niso, da o poznavanju latinskih imen niti ne govorim, katere moraš poznat, če se hočeš v tujuni sploh kaj pogovarjat, pohvalit pa se moram, da sta moji rozelci uspešno vzgojili tudi prvega malega papagajčka.
ptice pa niso moje edine živali, imam še želve, tudi sijamske bojne ribe, kokoške(arokane, štajerke),rotvajlerja, krave cike,.........tako da imam že nekaj izkušenj z živalmi, če gospodična Nadja misliš, da sem od včiraj.
pozabil pa sem te vprašat, kaj delaš pri veterinarju, če si ja kupila veterinarsko pregledano žival v trgovini in še celo zelo cenjeni in poznani trgovini za male živali? se opravičujen, a živali dobavlja oseba, ki jo vsi rejci kar dobro poznajo in ne le v ptičjem svetu.-
lp, janez
janez.hans- Član
- Število prispevkov : 130
Datum registracije : 08/02/2012
Starost : 47
Janez kar povej, tale "otročaj" se prijavlja na forum potem pa hoče nekaj vtiskati v glavo, sicer ste pa zgrešili temo.
doberman- Član
- Število prispevkov : 289
Datum registracije : 04/12/2011
Starost : 28
Nobenemu nisem hotela nič slabega. pač sem se zmotila glede zdravsva ampak vse vaše odgovore sem razumela pač z napačno stranjo in mogoč nisem bila dovolj spoštljiva dodrugih mnenj, sicer pa ... a bi mi gdo povedal zakaj kanarček piska ko diha.... in tudi težko diha, saj smo se na to temo že malo pogovorili pri veterinarju ampak taktrat še ni piskal. hvala za prijazen odgovor že v naprej.
Gost- Gost
Živjo
Ne vem... zgleda še nisi dojela, da imaš totalno kilavega ptička, s katerega ne bo nič, samo nepotreben strošek. Umisli si novega, zdravega, vzrejenega doma. :S
lp
Ne vem... zgleda še nisi dojela, da imaš totalno kilavega ptička, s katerega ne bo nič, samo nepotreben strošek. Umisli si novega, zdravega, vzrejenega doma. :S
lp
dires- Član
- Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30
če mu ponudiš za hrano ameriški slamnik,
oz. kak pripravek iz njega, mu vsekakor ne bo nič škodovalo,
prej mu bo dobro delo, sam slamnik redno dodajam v prehrano pticam,
ponudim jim cvetove, liste in stebla, sveže rastline ali pa suhe pozimi,
lp
oz. kak pripravek iz njega, mu vsekakor ne bo nič škodovalo,
prej mu bo dobro delo, sam slamnik redno dodajam v prehrano pticam,
ponudim jim cvetove, liste in stebla, sveže rastline ali pa suhe pozimi,
lp
janez.hans- Član
Janez, hvala za ta super nasvet z slamnikom. Soseda ga ima namreč v izobilju in ga bom sigurno uporabil. Jaka.
Jakob- Novi član
- Število prispevkov : 8
Datum registracije : 20/01/2013
Starost : 50
me veseli, da sem pomagal,
odcvetele cvetove slamnika, nikar ne režite proč, pustimo, da se razvijejo semena, dozorelo seme v suhih cvetovih so dobra hrana za papige, saj si same skljuvljejo seme, pri tem pa se še malo poigrajo ali namučijo, naravni pribolljški za ptice
odcvetele cvetove slamnika, nikar ne režite proč, pustimo, da se razvijejo semena, dozorelo seme v suhih cvetovih so dobra hrana za papige, saj si same skljuvljejo seme, pri tem pa se še malo poigrajo ali namučijo, naravni pribolljški za ptice
janez.hans- Član
Torej pri slamniku je vse uporabno za papige? Morda kakšna vrsta, ki ji ne smemo dodajat slamnika?
tin96- Član
- Število prispevkov : 57
Datum registracije : 05/03/2013
Starost : 28
prosim ne kompliciraj, če se ti zdi rastlina oz. nasvet brezvezen, neuporaben, ga prezri, ne postavlja ,
ne rabiš uporabljat rastlin-slamnika za ptice, da ne bo kaj narobe:idea: .
lp
ne rabiš uporabljat rastlin-slamnika za ptice, da ne bo kaj narobe:idea: .
lp
janez.hans- Član
Stran 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Bolezni ptic in opozorilo
» arašidi - dobro namerno opozorilo
» Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?
» Moja skobčevka govori:))
» Berti in moja malenkost
» arašidi - dobro namerno opozorilo
» Kako si spremenim svojo prikazno sličico (avatar)?
» Moja skobčevka govori:))
» Berti in moja malenkost
PERNATI PRIJATELJI :: Forum :: Obvestila
Stran 2 od 2