PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljubiteljski rejci eksotičnih ptic-Amadin

2 posters

Go down

Ljubiteljski rejci eksotičnih ptic-Amadin Empty Ljubiteljski rejci eksotičnih ptic-Amadin

Objavlja  Alojzij Pon 07 Feb 2011, 06:02

S posredovanjem spodjega linka bom, upam, malo popestril predvečer kulturnega dne.
Zadovoljni boste ljubitelji eksotičnih ptic, predvsem oboževalci vseh vrst AMADIN.

Zelo malo naših rejcev ptic ima svoje predstavitvene strani, zato vse pohvale in čestitke
g.Škulju, za odlično internetno stran o svojih pticah. zelo vesel

Če si sposodim naslov radijske oddaje:"Brez njih ni športa", bo naslov odaje zanj,"Brez njega ni amadin" nasmeh

http://www.amadine.net/Domov.html
Alojzij
Alojzij
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 1071
Datum registracije : 19/10/2010
Starost : 67

Nazaj na vrh Go down

Ljubiteljski rejci eksotičnih ptic-Amadin Empty Ljubiteljski rejci eksotičnih ptic - Amadin

Objavlja  Joško Tor 08 Feb 2011, 04:08

zelo vesel Z zanimanjem sem si ogledal citirano spletno mesto. V galeriji so skoraj vse ptice, ki jih je moč najti pri slovenskih gojiteljih teh zares prekrasnih ptic (ne držite me preveč dosledno za besedo). Moja soproga mi je večkrat dejala: "Vidiš, to je ptica, ki me navdušuje, ne pa tvoje...!" Zaradi njenega statusa oziroma vloge v družini, izjave nisem vzel preveč resno, me je pa večkrat zamikalo, da bi jih začel gojiti tudi sam. Poleg klasičnih amadin, so predstavljene tudi številne mutacije. Naj še omenim, da so predstavljene štiribarvne, trobarvne in če se ne motim tudi papagajske amadine. Pa seveda tudi cela paleta drugih vrst eksotičnih ptic.

Avtorju tega spletnega mesta tudi moje priznaje in čestitke za celovit prikaz teh ptic. Na zemeljski obli jih je sicer še več, z izmenjavo tovrstnih informacij pa jih bomo forumovci še zagotovo nekaj spoznali. zelo vesel
Joško
Joško
V.I.P.
V.I.P.

Število prispevkov : 421
Datum registracije : 18/09/2010
Starost : 74

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics