PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

PERNATI PRIJATELJI
Lep pozdrav in dobrodošli na forumu!

Če ste že registrirani član foruma, kliknite gumb "prijava" in vstopite v forum. Če ste forum obiskali prvič in še niste njegov član, pa se prosim registrirajte. Registracija vam bo vzela le minutko vašega časa.

Hvala!

*Če imate kakršnekoli težave s prijavo ali registracijo me lahko kontaktirate preko e-maila: maja.janes7@gmail.com
PERNATI PRIJATELJI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

grlice

2 posters

Go down

grlice Empty grlice

Objavlja  pepi Sre 24 Jul 2013, 09:00

doma imam par grlic, zelo rad bi da bi imela mladiče zato sem jim že spomladi nastavil gnezdo samica v gnezdu sedi veliko časa ampak ne znese jajca kaj bi lahko bil problem, hranim jih z mešanico koruze pšenice in sončnic ter ostanki semen od hrane za eksote.Hvala za odgoovore.

LP,aljaž
pepi
pepi
Član
Član

Število prispevkov : 19
Datum registracije : 09/07/2011
Starost : 26

Nazaj na vrh Go down

grlice Empty Re: grlice

Objavlja  dires Sre 24 Jul 2013, 09:19

živjo
Čudno... lahko, da imaš oba samca in ne para, samo se mi čudno zdi zakaj bi potem sedel v gnezdu (včasih se zgodi tudi to, da samec sedi v gnezdu in gruli, ter tako kliče samico, čeprav je ni v bližini). Lahko pa imaš tudi dve samici, ki imata samo nagon po gnezdenju, zaradi samca(ker ni naskoka in oploditve) pa ne neseta jajc in s tem ne trošita nepotrebne energije. Prvo se prepričaj, da imaš res par. To vidiš po plesu samca pred samico(samec kroži okoli samice, razpira rep, se priklanja in gruli). Hrani jih še naprej z drobnim semenjem za grlice, poleg zrn pa ponudi še droben pesek, da imajo jajčka zdravo, močno lupino.

lp, Žan zelo vesel
dires
dires
Član
Član

Število prispevkov : 156
Datum registracije : 01/04/2010
Starost : 30

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics